Skip to main content

Nou director online la Adevărul. S-a întors după o perioadă la Digi 24

 
Nou director online la Adevărul. S-a întors după o perioadă la Digi 24

Adevărul Holding anunță un nou director de online pentru produsele grupului. Un mesaj intern, pe care Paginademedia.ro îl public mai jos, l-a anunțat pe cel care "se va ocupa de dezvoltarea și implementarea strategiei online."

Publicitate

Este vorba de Sergiu Dimitriu, care a mai lucrat, în trecut, la Adevărul. El revine le grupul de presă deținut de Cristian Burci, după câțiva ani în care a oordonat departamentul de NewMedia la RCS.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării - FJSC din cadrul Universității București, Sergiu Dimitriu a lucrat la Adevărul pe poziția de Editor Rețele Sociale, înainte de a pleca la Digi 24.

Din noua poziție, Dimitriu se va ocupa de strategia online, în timp ce partea editorială - cel puțin pentru site-ul Adevărul.ro - este coordonată de Călin Nicolescu, redactor-șef adjunct Adevărul.

Anunțul intern Adevărul Holding:

Dragi colegi,

Sergiu Dimitriu este incepand de luni, 19 iunie, noul director de online al Adevarul Holding si se va ocupa de dezvoltarea si implementarea strategiei online pentru produsele grupului.

Sergiu vine din cadrul RCS&RDS, unde a fost coordonatorul departmentului de NewMedia, iar in trecut a fost colaborator al Adevarul Holding pentru o perioada de aproximativ 2 ani jumatate, iar timp de un an a coordonat departamentul Community Desk.

Mult succes Sergiu si bine ai revenit in echipa Adevarul Holding! 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Toti strategii astia de la AH sunt de tot rasul. Unul mai umflat in pene decat altul. In realitate nu fac absolut nimic si primesc cate 70-80 milioane pe luna. De baza sunt ***. Cate 5-6 insi, plus reporterii din redactii. Astia ducem greul pe cate 20 milioane pe luna.

Trimite un comentariu