Skip to main content

PaginadeSeriale. Tot ce trebuie să știi despre Povestea Slujitoarei de la creatorul serialului

 
PaginadeSeriale. Tot ce trebuie să știi despre Povestea Slujitoarei de la creatorul serialului

„Aici e vorba de crearea unei lumi de la zero, o lume în care nu există un limbaj vizibil, pentru că femeile nu au voie să citească”, spune Bruce Miller, creatorul serialului Handmaid`s Tale (Povestea Slujitoarei), cunoscut și ca producător al unor seriale precum The 100 și ER (Spitalul de urgență).

„A trebuit să creăm un loc cu o societate prezentă, Gilead, în care nu există cuvinte, ci numai simboluri. Există simboluri pentru fertilitate, pentru fiecare castă a societății.

Publicitate

Trebuie luat în considerare fiecare aspect al vieții în Gilead. De exemplu, în magazinele noastre, există etichete pentru fiecare aliment, dar niciun cuvânt. Sunt simboluri peste tot”, a mai povestit Miller despre serialul distopic.

Amănunt inedit: Rochiile slujitoarelor sunt făcute de mână, cusute de mână. Pelerinele, ghetele, totul până la lenjerie, totul este făcut de mână. Acest lucru are nu numai un impact vizual incredibil…Costumele cred că sunt senzaționale, odată ce actorii se îmbracă în ele, sunt transportați în lumea personajelor.

Serialul produs de Hulu și inspirat de romanul cu același nume scris de Margaret Atwood este disponibil în România, integral, pe HBO GO . Din luna iulie, Handmaid`s Tale (Povestea slujitoarei) va fi și pe HBO.

Interviul integral, pe PaginadeSeriale.ro

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu