Skip to main content

PARTENERIAT. Tehnologia si Internetul revoluţionează sistemul bancar si finanţele personale. Află cum de la Chris "Mr. Fintech" Skinner si alţi vorbitori de top la ICEEfest

 
PARTENERIAT. Tehnologia si Internetul revoluţionează sistemul bancar si finanţele personale. Află cum de la Chris "Mr. Fintech" Skinner si alţi vorbitori de top la ICEEfest

PARTENERIAT. Cel mai important festival de digital, tech şi Internet din regiune, iCEE.fest 2017 lansează anul acesta un o nouă linie de conţinut.

Publicitate
FinTechva fi o conferinţă de o o jumătate de zi privind conectarea tehnologiei cu serviciile financiare şi impactul lor asupra felului în care ne împrumutăm, cumpărăm şi investim.
 
Spekerii vor acoperi subiecte precum:

  • Virtualizarea băncilor
  • Bitcoin si monedele virtuale
  • Simplificarea proceselor de plată
  • Impactul tehnologiei în relaţia băncilor cu clienţii lor
 
Biletul de intrare doar pentru scena FinTech costă doar 50 de euro si se poate cumpăra online de aici.
 
Cine este ”Mr. Fintech”? De la Casa Albă, pe scena iCEE.fest
 
Fondatorul The Finanser, Chris Skinner a fost votat în "top 5 cele mai influente persoane din domeniul securităţii informaţiei din cadrul serviciilor financiare". [sursa]
 
Cunoscut ca fiind un comentator independent al pieţei financiare şi Fintech, job-ul de zi cu zi al lui Chris Skinner este cel de Preşedinte al forumului european Financial Services Club.
 
De asemenea, Chris este membru în consiliile unor companii de top, cum ar fi Innovate Finance, Moven şi Meniga, fiind votat una dintre cele mai importante personalităţi din banking de către The Financial Brand.
 
· Chris este un comentator constant pentru BBC News, Sky News, CNBC şi Bloomberg si participă în comisiile consultative în domeniul financiar - bancar ale Casei Albe
· Cunoscut ca Mr. Fintech, el joacă rolul de jurat în cadrul mai multor competiţii de profil, inclusiv Asian Banker’s Retail Excellence Awards
· El colaborează îndeaproape cu diverse bănci, precum HSBC, Royal Bank of Scotland, Citibank şi Société Générale, precum şi cu World Economic Forum.
 
Chris Skinner va avea un Special Keynote în deschiderea iCEE.fest: Upgrade Stage, 15 iunie, ora 10.30!
 
Alături de Chris Skinner, pe scena festivalului vor urca alţi experţi Fintech. Discuţiile de pe Focus Stage 1 (15 iunie, începând cu ora 14.00) vor fi moderate de Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR.
 
· Sebastian Olteanu, Managing Partner, KPMG Legal Romania
· Jeffrey Tijssen, Head of Fintech & Digital Partnership @Capco
· Calin Nechifor, Senior Portofolio Executive @ Clear Capital Markets
· Sotiris Simakezis, GM, Group Digital & Tech Officer @ Eurobank
· Bartosz Golba, Head of Wealth Management @ Global Data
· Jack Harris, VP Financial Institutions Europe @ Wirecard
· Daniel Nicolescu, Co-Founder, SymphoPay
· Teodor Blindarus, Managing Partner Softelligence
 
Este o oportunitate majoră pentru a face un important update şi pentru a afla unde ne situăm în termeni de banking şi tehnologie.
 
Partenerul principal al categoriei FinTech @iCEEfest este EY Romania.
 
*****
 
Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech şi Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agendapentru ediţia 2017.
 
Nu vor lipsi giganţii internetului - Facebook şi Google - iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Healthli s-au alăturat anul acesta Smart Homes şi Fintech.
 
Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (Bucureşti, 15 şi 16 iunie) sunt puse în vânzare pe site-ul oficial.
 
Nu rata noul iCEE.fest Fintech Ticket cu doar 50 euro!
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus