Skip to main content

SHARED NEWS. Victoria jurnalistei Feri Predescu la CEDO, ştirea zilei de ieri

 
SHARED NEWS. Victoria jurnalistei Feri Predescu la CEDO, ştirea zilei de ieri
Feri Predescu. Foto: Apador-ch

Victoria jurnalistei Feri Predescu la CEDO, într-un proces cu Statul Român, a fost cea mai populară ştire de ieri pe reţelele sociale.

Informaţia că instanţa de la Strasbourg a decis că instanţa română i-a încălcat jurnalistei dreptul la liberă exprimare, într-un dosar în care a fost obligată să îi plăteasca despăgubiri lui Radu Mazăre, pentru că l-a criticat într-o emisiune TV, a fost apreciată şi distribuită de mii de ori pe Facebook. 

Publicitate

Ştirea pe acest subiect, publicată ieri de HotNews.ro, a adunat aproape 4.200 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Din material:

"Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis ca Romania i-a incalcat dreptul la libera exprimare jurnalistei Feri Predescu, din Constanta, condamnata in 2007 pentru ca l-a criticat pe primarul Radu Mazare intr-o emisiune televizata.

Atunci, Mazare a cerut si primit despagubiri de peste 50.000 de lei de la jurnalista, dupa o decizie a justitiei romane care, asa cum a stabilit marti CEDO, incalca Articolul 10 din Conventia Europeana a drepturilor omului."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe HotNews.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

1. Hotnews.ro, “Decizie CEDO: Romania a incalcat dreptul la libera exprimare ziaristei Feri Predescu, in procesul in care a fost condamnata sa-i plateasca despagubiri fostului primar Radu Mazare”, de R.M 

- 4.183 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “De ce a fost aprobată eliberarea condiționată pentru Dan Voiculescu”

- 2.057 like-uri & share-uri;

3. Digi24.ro, “Progres social: România, devansată de Bulgaria și ultima în UE”, de Doru Cireașă

- 1.344 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Românul erou de la Londra, lăudat de Theresa May în parlamentul britanic”  

- 1.238 like-uri & share-uri;

5. Digi24.ro, “Barna: Dacian Cioloş ar fi o soluţie pentru a prelua guvernarea” 

- 874 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu