Skip to main content

Un gadget cât casa... sau gadgetul e noua casă? iCEE.fest lansează Smart Homes, o nouă linie de conţinut legată de impactul tehnologiei asupra modului în care ne construim casele viitorului

 
Un gadget cât casa... sau gadgetul e noua casă? iCEE.fest lansează Smart Homes, o nouă linie de conţinut legată de impactul tehnologiei asupra modului în care ne construim casele viitorului

PARTNERIAT. Nu cu mult timp în urmă, atunci când spuneai automatizare gândul te ducea la vreo profesie sau, mai rău, la un viitor de o probabilitate îndoielnică.

Publicitate
Dar iată că inovaţia a depăşit graniţe ce păreau de netrecut iar azi, fără nicio exagerare, putem vorbi chiar şi despre automatizarea propriei case.
Nu e încă o normalitate dar nici nu mai ţine de science-fiction.

Acesta este şi motivul pentru care iCEE.fest (Bucureşti, 15 şi 16 iunie) a adăugat anul acesta un nou stream de conţinut: Smart Homes!
De la un simplu plan şi până la soluţii extrem de complexe, în cadrul festivalului de digital & tech se vor dezbate ideile momentului dar şi ale viitorului în ceea ce, pe larg, putem numi smart living.

Discuţiile ”Smart Homes” vor avea loc în Focus Stage 1/ 15 iunie.

Organizatorii au pregătit un bilet special:

iCEE.fest Smart Homes Ticket costă doar 50 euro (atenţie, în acest moment biletele nu mai sunt disponibile online, ci doar pe bază de cerere via site-ul festivalului: http://www.iceefest.com)
Ziua va debuta cu o prezentare spectaculoasă a lui George Buhnici - realizatorul iLikeIT de la ProTV care va transmite live de pe santierul unde se construieste o casă smart: #CasaBuhnici.
După care va fi rândul specialistilor în domeniu să prezinte cele mai noi tendinţe:
Setlist pentru: The House of the Future/ ora 10.30
Setlist pentru: Green Houses and HiTech Solutions for Smart Living/ 12.15
Între cele două sesiuni dedicate prezentărilor, publicul festivalului va putea să afle mai multe informaţii de la artizanii faimoasei Villa M.
Harald Schindele şiMarkus Hirschmuller sunt fondatorii Hirschmüller Schindele Architekten şi vin la Bucureşti pentru a ne arăta la ce nivel de complexitate au ajuns technologia şi arhitectura.
”Utilizarea tehnologiilor Smart Homes a devenit un instrument puternic de economisire a energiei şi de creare de configuraţii de spaţiu interesante”
Harald Schindele
Dacă vă gândiţi să vă transformaţi casa într-una inteligentă sau lucraţi în domeniul livării de soluţii avansate de inginerie, atunci e clar, iCEE.fest e locul unde trebuie să fiţi pe 15 iunie
*****
Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech şi Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agendapentru ediţia 2017.
Nu vor lipsi giganţii internetului - Facebook şi Google - iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alăturat anul acesta Smart Homes şi Fintech.
Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (Bucureşti, 15 şi 16 iunie) sunt disponibile pe site-ul oficial pe bază de cerere (formularul din homepage).
Nu rata biletul special: iCEE.fest Smart Homes Ticket cu doar 50 euro!
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Victor Victor
    De abia astept sa merg la ICEE. Sunt sigur ca au gadgeturi noi iar Smart Homes e un concept pe care il vad pentru prima oara in media.

Trimite un comentariu

sus