Skip to main content

VIDEO. Discovery România, premiu internațional pentru promoul „Dezastrul din Colectiv”

 
VIDEO. Discovery România, premiu internațional pentru promoul „Dezastrul din Colectiv”

Un clip de 15 secunde ce anunța documentarul Dezastru din Colectiv la Discovery a castigat Bronz la competitia Promax Global Awards, care a avut loc recent la Los Angeles. 

Clipul a fost premiat la categoria „Something for nothing”, secțiune în care sunt recompensate proiecte creative realizate cu bugete limitate.

Același proiect a fost recompensat cu argint, la aceeași categorie, și la PromaxBDA Europe.

Publicitate

Productia materialului a fost coordonata de Adrian Luca, Creative Manager Discovery Networks CEE, și implementată de agentia We Are Basca (Creative Producer - Robert Fița, DOP - Andrei Butică, Producers - Claudiu Mitcu, Ioachim Stroe, Razvan Lazarovici, Copywriter - Raluca Andreica).

Documentarul Dezastrul din Colectiv a fost difuzat pe Discovery Channel Romania, pe 13 martie 2016 si este disponibil și online.

Dezastrul din Colectiv prezintă în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în noaptea 30 octombrie 2016 în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

Documentarul a fost comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești de producție condusă de Mișu Predescu. De asemenea, în calitate de consultant în cadrul proiectului a participat și Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale și în aspecte care țin de siguranță, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu a zis nimeni ca e vorba de documentar ci doar de spotul publicitar, care mi se pare interesant si totodata transmite emotie, fara sa se zica sau sa se afiseze nimic din tragedia de atunci...

Trimite un comentariu