Skip to main content

15 ani de Brandient, compania care s-a ocupat de branduri ca Dedeman, CEC, emag, Banca Transilvania sau Depanero

 
15 ani de Brandient, compania care s-a ocupat de branduri ca Dedeman, CEC, emag, Banca Transilvania sau Depanero

ANIVERSARE. Ştiaţi că… Brandurile Dedeman, CEC, Banca Transilvania, emag, Depanero, Qfort, Fulga, Zuzu, Savana, Flanco, Help Net, Albalact şi multe altele sunt opera companiei de branding Brandient?

Publicitate

Brandient s-a nascut in 2002, intr-o Romanie fara interes pentru design sau branding, si a reusit sa creasca an dupa an”, a spus Aneta Bogdan, cea care, în urmă cu 15 ani, lansa Brandient, alături de Cristian Paul – Kit şi de Mihai Bogdan.

Echipa avea în spate o experienţă de branding consistentă: Aneta Bogdan este “mama” brandului Connex şi unul dintre pionierii brandingului din România. În anii de început ai operatorului de telefonie mobilă, era cea care, din partea clientului, coordona comunicarea brandului şi publicitatea companiei.

Am numărat exact: 98 de caiete de brand. Aşa arăta calculatorul: 98 files”. Unul dintre bilanţurile Brandient, trecut în revistă de Cristian Paul – Kit, la evenimentul aniversar Brandient – 15 ani. Pe lângă caietele de brand, lista de clienţi este mult mai lungă: numără câteva sute.

VEZI aici cum arătau reclamele Connex în perioada în care Aneta Bogdan coordona comunicarea şi după

În imagini, clienţii Brandient de-a lungul timpului:

Aneta Bogdan:

Am finalizat sute de proiecte de branding si design notabile, am primit zeci de premii internationale, am fost aplaudati si recunoscuti in “hall of fame”, am fost inclusi in carti de specialitate pe tot globul si invitati in conferinte — dar cea mai pretioasa experienta a noastra ramane cea nascuta din intalnirea cu oamenii minunati pe care i-am cunoscut de-a lungul acestui drum: exceptionala noastra echipa de designeri si consultanti, exceptionalii nostri clienti — antreprenori curajosi si manageri dedicati — precum si intreaga comunitate a celor care se bucura de beneficiile brandingului si ale designului.”

VIDEO. 15 ani de Brandient

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus