Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un reality matrimonial cu Ana Morodan prezentatoare

 
Antena 1 pregăteşte un reality matrimonial cu Ana Morodan prezentatoare

Antena 1 pregăteşte un nou reality show, Nuntă cu scântei. Show-ul va fi prezentat de bloggeriţa Ana Morodan. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, de luni până vineri de la ora 14.00. Emisiunea vine pe tronosnul ocupat în prezent de emisiunea 2k1, prezentată de Mirela Boureanu Vaida.

Publicitate

Nuntă cu scântei va fi realizată de Sinevizyon, producătorul emisiunilor Mireasă pentru fiul meu şi Noră pentru mama.

Despre format: cum să organizezi pas cu pas şi în timp record - doar o săptămână - o nuntă perfectă. Astfel, dacă la începutul ediţiei de luni publicul face cunoştintă cu viitorii miri, dar şi cu familiile acestora, în ediţia de vineri participă deja la nunta lor.

Cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunţii la care visează, în doar o săptămână. Cu o singură condiţie: să lase întregul control al nunţii in mâinile mamelor lor.

Un rol în emisiune va avea şi Ama - Ana Haralambie, fondator al Ghidului Miresei, wedding planner şi organizator al celui mai mare târg dedicat nunţilor, Ea le va îndruma paşii mamelor către nunta pe care o doresc pentru copiii lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Ce mizerie de emisiune. Iar fata asta, Ana Morodan, este o forma fara fond. Mii de like-uri pe nimic, daca o pui sa zica ceva e zero. Kardashian' style.
  • mile mile
    amaratii de protevisti abereaza in continuare , tvh este zero , nu e in grila
  • question question
    Sunt asa de haiosi ca au luat grafica de la Tvh..
  • Vladut Vladut
    adevarat! e jalnic sa postezi mesaje in numele lui mile.
    este suficient de rau doar cu originalul.
  • mile mile
    protevistii scriu mesaje in numele meu, saracii de ei , la ce se ptreteaza,jalnic
  • mile mile
    insfarsit o emisiune cu mahalajoaice asa cum imi place mie , am fost foarte trist cand sa terminiat mireasa pentru fiul meu dar acum ma bucur ca va fii in timpul zilei o emiskiune cu scandaluri la antena 1 pentru a avea ceva si pe gustul meu , stitii daca ProTV X v-a difuza filme pentru adultii , asa am auzit niste zvonurii
  • F F
    Nu e de mirare. Emisiunea aia 2k1 sau cum se numește nu apare în niciun top. Din daytime cea mai urmărită emisiune a ajuns sa fie Lecții de viață.
  • mile mile
    asa-i mareane , pro tv a inventat apa calda , de parca nu a fost si la antena emisiune cu nunti si la kanal d , ce te agiti, ca tu o sa te uiti la emisiunea matrimoniala de la pro tv , esti obligat, dar ei nu la cea de la antena pt ca nu e seara, deci , dupa tine, si cea de la pro tv a fost o mizerie
  • marian marian
    O copie dupa emisiunea de pe pro cu nunti ce a fost acum doi ani ,o mizerie totul este pentru mile
  • mile mile
    e o emisiune de prime time , dar sa o pui ziua este de laudat
  • ss ss
    Ne-am bucurat degeaba ca s-a terminat mireasa

Trimite un comentariu

sus