Skip to main content

AUDIO. „Omul ăla ne roagă!" Redactorul-şef Adevărul, înregistrat când îi spunea lui Mircea Barbu să scoată întrebări dintr-un interviu

 
Mircea Barbu şi consultantul Roger Stone - Sursa foto: Adevarul
Mircea Barbu şi consultantul Roger Stone - Sursa foto: Adevarul

UPDATE. Jurnalistul Mircea Barbu, de la Adevărul, s-a trezit fără calculatorul de serviciu când a ajuns astăzi la redacţie, potrivit unui anunţ postat de acesta pe pagina sa de Facebook. Detalii, în text.

Publicitate

„Deci sunt două chestii pe care omul ăla ne roagă să le scoţi din interviu. Aia cu grabbing pussy şi aia cu swingerii”, i-a spus Dan Marinescu, redactor-şef la Adevărul, la telefon jurnalistului Mircea Barbu. Discuţia avea loc joi, la o zi după ce Barbu a făcut interviul video cu Roger Stone, fostul consilier de campanie al lui Donald Trump şi consultant de imagine, care a venit recent la Bucureşti.

Discuţia telefonică a fost postată de Mircea Barbu, pe pagina sa de Facebook, după ce în ultimele zile a denunţat presiuni care s-au făcut asupra lui pentru a fi scoase cele două întrebări.

Reamintim că jurnalistul Mircea Barbu a povestit întregul episod într-o postare de pe blogurile Adevarul.ro, însă aceasta a fost ştearsă la scurt timp după ce a fost publicată (textul integral, AICI)

Mircea Barbu a povestit şi pentru Paginademedia.ro întreaga experienţă (AICI), încă de săptămâna trecută. La momentul respectiv, Dan Marinescu, redactorul-şef de la Adevărul, a rescunoscut că a cerut scoaterea respectivelor întrebări, din motive de politică editorială, întrucât ziarul Adevărul este un produs quality. Totodată, el a spus pentru Paginademedia.ro că nu a primit niciun telefon de la nimeni din echipa lui Roger Stone.

AUDIO. Discuţia Dan Marinescu - Mircea Barbu:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ahab ahab
    astia ce au fost portavocea dna si sri le-au imprumutat metodele. se inregistreaza si se denunta. #scarbaprofunda
  • Brutus Brutus
    Toată mizeria din presa Koves-istă iese la iveală. Ce-mi place. Ăștia au făcut agenda publică 12 ani de zile.

Trimite un comentariu

sus