Skip to main content

Camelia Cavadia și Alina Sin pleacă de la PR-ul Antena 1. Își fac agenție

 
Camelia Cavadia și Alina Sin pleacă de la PR-ul Antena 1. Își fac agenție
Alina Sin (stânga) și Camelia Cavadia. Foto: Mihai Ștețcu

Doi dintre oamenii de PR de la Antena 1 pleacă de la postul TV pentru un proiect antreprenorial. Este vorba de Camelia Cavadia și de Alina Sin, care au venit în Intact în urmă cu trei ani, de la Pro TV.

Camelia Cavadia a fost, în ultimii trei ani, PR Manager al postului Antena 1, în timp ce Alina Sin s-a ocupat, ca Senior PR de comunicarea unor producții ale stației: Chefi la cuțite, X Factor, Observator, Neatza cu Răzvan și Dani sunt printre ele.

Publicitate

Ce vor face?

Cele două vor porni un proiect propriu, o agenție care se va numi Fabrica de PR. „Vom continua să facem ceea ce ne pricepem cel mai bine, cu singura diferență că nu va fi doar PR de vedetă, ci și pentru diverse produse și companii, case de producție etc”, spun ele.

Clienți?

"Suntem în discuții, dar încă nu sunt toate finalizate", a precizat Camelia Cavadia.

Camelia Cavadia:

„Când am început să lucrez în televiziune aveam 25 de ani. Au trecut 23 de ani de atunci și în toată această perioadă am încercat să mă bucur de fiecare zi petrecută la serviciu și să nu încetez să învăț lucruri noi.

Ultimii ani m-au învățat, însă, că nimic nu e mai important decât împlinirea visurilor, oricât de îndrăznețe ar fi ele, cărțile mele fiind o dovada vie a acestui fapt.

Așa am hotărât ca împreună cu prietena și colega mea, Alina Sin, să demarăm un proiect nou în care să investim toată experiența noastră adunată în timp.”

Alina Sin:

"Cami are 23 de ani de experiență în PR, iar eu 13. Cred că la 36 de ani ai maturitatea necesară pentru a te așeza "la casa ta" și a începe un proiect profesional nou, în care să investești toată această experiență.

Lucrăm împreună din 2005, iar tot acest timp ne-a demonstrat că ne completăm extraordinar și facem o echipă ideală, dublată de prietenia care ne leagă.

Faptul că avem atât de multe în comun ne-a ajutat să materializăm site-ul de cultură COOLtura Mall, lansat în 2015 din pasiuni comune, iar acum ne bucurăm că putem să lucrăm la un alt vis comun, în domeniul PR-ului, cu acest nou proiect în care credem foarte mult."

  • Alina Sin (stânga) și Camelia Cavadia. Foto: Mihai Ștețcu

Camelia Cavadia și Alina Sin au venit în Intact în primăvara lui 2014, când întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Angajații departamentului au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezența bodyguarzilor.

Camelia Cavadia, Carte de vizită:

A lucrat în ProTV din decembrie 1995, până în mai 2014. S-a ocupat de promovarea tuturor programelor și vedetelor postului și a ocupat funcția de PR Manager ProTV.

Din 1 iulie 2014, până în prezent, a deținut aceeași poziție în cadrul televiziunii Antena 1.

În mai 2015, a publicat la editura Trei primul său roman, „Vina”. Romanul „Vina a fost desemnat „Cel mai bun roman de debut” al anului 2015, la cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului Internațional de la Chambéry, Franța. Autoarea a fost prezentă la festival, unde a participat la diverse mese rotunde și traduceri din roman.

În iunie 2016, Camelia Cavadia a publicat la aceeași editură, Trei, cel de-al doilea roman al său, „Măștile fricii”, lansat ulterior și în Anglia, la invitația Grupului de voluntari „Romanians love books”. În toamnă este anunțată apariția celui de-al treilea roman al său.

Alina Sin, Carte de vizită:

A intrat în televiziune în 2004, la postul public, unde a lucrat ca PR Executive pentru TVR Cultural. Din decembrie 2005 până în mai 2014 a fost Senior PR Coordinator la Pro TV.

S-a ocupat de proiecte MediaPro Music in primul an, apoi de vedete și emisiuni Pro TV, precum MasterChef, Las Fierbinți, Happy Hour/La Măruță, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demență etc.

Din 1 iulie 2014 până în prezent, a fost Senior PR la Antena 1, ocupându-se de importante producții ale postului: Chefi la cuțite, X Factor, Observator, Neatza cu Răzvan și Dani etc..

Citește și:

 

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Păi cam asta e moda acum...bagi vechime la o televiziuni, prinzi experiență, intri în relații diferite cu diverși sponsori / firme, după care mergi în ”privat”, îți faci propria firmă de PR și muncești pentru tine...nu pentru alții. Așa au făcut și alți PRiști de la alte televiziuni / multinaționale. Multă baftă, fetelor !
  • nici-o pierdere , aceste protviste na veau ce cauta la intact , cel mai mare trust din univers , incontinare pr pentru antene voi face eu si cu stapanul meu don profesor , acum ca a iesit de la brutarie

Trimite un comentariu