Skip to main content

Demisiile în lanţ de la România TV, semnalate de Paginademedia.ro, în atenţia reţelelor sociale

 
Demisiile în lanţ de la România TV, semnalate de Paginademedia.ro, în atenţia reţelelor sociale

Valul de demisii anunţate la România TV, pe fondul problemelor financiare de la postul de știri, s-a propagat rapid pe reţelele sociale.

Publicitate

Plecările unor jurnalişti precum Corina Drăgotescu, Iulia Nagy, Florin Badea şi Geanina Lungu de la postul de ştiri - semnalate de Paginademedia.ro - au atras atenţia oamenilor de pe Facebook, adunând mii de aprecieri și distribuiri. 

Cea mai distribuită ştire publicată ieri a tratat subiectul demisilor de la România TV. Articolul publicat de Digi24.ro cu titlul “Demisii în lanț la România TV” (realizat pe baza informațiilor Paginademedia.ro, citată ca sursă în material), a adunat aproape 2.800 de like-uri și share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din materialul de pe Digi 24:

Val de demisii la postul de televiziune România TV. Mai multe vedete au decis să-și încheie colaborarea cu postul TV. Printre acestea se numără Iulia Nagy, Florin Badea, Corina Drăgotescu și Geanina Lungu. Iar Cătălin Popa, directorul editorial al postului, a anunțat că și-a luat concediu două luni, până pe 20 august, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.
 

"România TV trece printr-o perioadă dificilă. Angajații își primesc salariile cu greu din cauza încasărilor slabe din publicitate. Luna trecută, angajații au fost informați că vor primi, indiferent de salariu, 1.000 de lei la avans, iar pe 30 iunie, la lichidare au primit jumătate din suma restantă. Nu se știe când vor primi și restul de bani."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe platformele Digi24.ro şi Hotnews.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.  

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Demisii în lanț la România TV”  

- 2.783 Likes & Shares;

2. Hotnews.ro, ”Declaratii de avere - Dragnea a primit un BMW X5 de la nepoti”, de I.R  

- 2.710 Likes & Shares;

3. Digi24.ro, “Laura Codruța Kovesi, verificată de Inspecția Judiciară”  

- 2.702 Likes & Shares;

4. Hotnews.ro, “Felix Rache, pamfletar la Antena 3, a fost adus in Guvern pe functie de consilier de stat, la cabinetul premierului Mihai Tudose”, de CP

- 2.075 Likes & Shares;

5. Digi24.ro, ”De ce nu avem autostrăzi? Actualul premier, în 2012: „Nu poți să iei șpagă de la băieții ăia!”  

- 1.797 Likes & Shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu