Skip to main content

Dragoş Pătraru, fără voia lui într-o reclamă la produse pentru slăbit

 
Dragoş Pătraru, fără voia lui într-o reclamă la produse pentru slăbit

Dragoş Pătraru, într-o reclamă la produse de slăbit fără voia lui. Realizatorul emisiunii Starea Naţiei de la Digi24 a postat astăzi pe Facebook o captură cu o reclamă la un produs de slăbit, în care apare şi el cu un mesaj în care susţine eficienţa produsului. 

Publicitate

Acesta spune însă că a fost pus în reclamă fără voia lui. 

"Nu mai găsesc pagina respectivă, deci cam asta e tactica mizerabilă a celor care fac măgăriile astea. Desigur, am raportat reclama, dar șansele să și găsesc pe cineva responsabil sunt minime", a spus Dragoş Pătraru pe Facebook. 

Postarea conţinea un mesaj de promovare al beneficiilor "rapide" ale produsului de slăbit, dar şi un mesaj atribuit lui Dragoş Pătraru, care întârea eficienţa produsului.

Mesajul reclamei:

"Atenţie! În niciun caz nu consumaţi acest medicament fără supraveghere medicală! El cauzează anorexie! Doctorii din România primesc o mulţime de reclamaţii de la cei care au pierdut în greutate foarte rapid."

Mesajul atribuit lui Dragoş Pătraru:

"Ştiri de ultimă oră! Fetelor, aveţi grijă cu leacul acesta."

"Înţeleg că sunt foarte mulţi hoţi care activează pe segmentul ăsta, al producătorilor de rahat. Să ne înțelegem, TOATE aceste produse sunt niște porcării", a spus realizatorul TV pe Facebook. 

Dragoş Pătraru:

"Înțeleg că sunt foarte mulți hoți care activează pe segmentul ăsta, al producătorilor de rahat, care îți promit că vei slăbi dacă bei porcăria produsă de ei. Să ne înțelegem, TOATE aceste produse sunt niște porcării. Sfatul meu este să raportați imediat aceste pagini, aceste reclame. Și să nu credeți nimic din ceea ce vă promit. Vor dispărea, dacă nu mai pot pescui tot felul de naivi."

Pătraru a postat şi două mesaje primite pe Facebook în care este criticat că susţine produsul:

Dragoş Pătraru, pe Facebook:

"Sunt înjurat și pentru ce nu fac. O doamnă e foarte supărată pe mine și îmi trimite un mesaj: 'Domnule, de ce sunteți în poză, la reclama cu Ecoslim, nu e bine sa mințiți, eu am consumat 6 st (sticle, probabil, n.m.). Și nu am slăbit deloc. Mințiți cu nerușinare.'

Un alt mesaj, tot o doamnă, dar din altă categorie: 'Buna seara dle Pătraru. Este adevărată reclama cu eco-slim? Sincer, nu înțeleg nimic. Discuția cu medicul este adevărată?'”

Postarea lui Dragoş Pătraru de pe Facebook

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu