Skip to main content

Grilă „neagră” la Antena 1: Negru luni, Negru marți, Negru miercuri, joi și duminică. Și de două ori pe zi

 
Grilă „neagră” la Antena 1: Negru luni, Negru marți, Negru miercuri, joi și duminică. Și de două ori pe zi

Grila de vară a Antenei 1 este plină de Negru. De Dan Degru. De luni și până duminică, postul TV are în program reluări ale emisiunilor realizate de Negru. Doar sâmbătă lipsește din grilă.

Publicitate

În unele zile, Dan Negru este pe post și dimineața, și seara, cu reluări de Next Star, Te pui cu blondele și Șerifi de România. Detalii despre grilă, dar și ce spune realizatorul, în continuare:

În timp ce grila este plină de emisiunile lui, pe piața media sunt zvonuri legate de discuții avansate ale lui Dan Negru cu postul turcesc Kanal D. Discuții pe care nu le confirmă, dar nici nu le infirmă.

Dan Negru pentru Paginademedia.ro:

“Subiectul discuțiilor cu alte televiziuni nu vreau să-l comentez. Deocamdată”.

Dan Negru în grila de vară a Antenei 1*:

Luni:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Marți:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Miercuri:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7
20.30-23.30 – Te pui cu blondele

Joi:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7
20.30-23.30 - Șerifi de România

Vineri:

10.00-13.00 – Next Star – rerun sezon 7

Sâmbătă:

Pauză de Dan Negru

Duminică:

10.00-13.00Te pui cu blondele, reluarea reluării de miercuri

*Conform programului publicat pe site-ul oficial al Antenei 1

Dan Negru: “Sunt un Negru pe planțație, dar unul profitabil. L-am bătut și pe Jackie Chan la reluări”

Dan Negru a comentat ironic grila de programe. “Sunt un Negru pe planțație, dar unul profitabil”, a declarat el pentru Paginademedia.ro.

“Am zile în care sunt șase ore pe zi cu reluări, adică acopăr un sfert din grilă. L-am bătut și pe Jackie Chan la reluări,” a continuat el.

Dan Negru, pentru Paginademedia.ro:

"Sunt un Negru pe plantație, dar unul profitabil, pentru că se reiau doar producțiile sau filmele de succes, nimeni nu redifuzeaza eșecuri.

L-am caftit pe Jackie Chan la redifuzări, pentru că din februarie și pana acum o ediție de "Blonde" s-a difuzat și redifuzat de 4 ori, pe când Jackie Chan abia de doua ori.

Am zile in care sunt 6 ore pe zi la televizor cu reluări, adică acopăr 25% din grila de programe, deci am bătut un nou record. Ia sa-l văd pe Jakie Chan, poate? "

Cât despre discuțiile cu Kanal D:

"Subiectul discutilor cu alte televiziuni nu vreau sa-l comentez. Deocamdată", a precizat Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că ziarul Click a scris despre discuții avansate între Dan Negru și postul Kanal D. Același ziar a scris despre negocieri între Teo Trandafir și Antena 1.

Teo Trandafir și-a reînnoit contractul cu Kanal D, urmând să fie implicată, pe lângă Teo Show, și într-un alt proiect, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • daca nu prezinta marele zid , sigur pleaca, au inceput sa faca promo la emisiunile toamnei, se anunta ca sigure x factor , te cunosc de undeva , chefi la cutite , nea marin , iumor ,acces direct , capatos , the wall, de restul nu mai e loc, e plina grila
  • nu e perdere pentru antena , dan e batran , antena cel mai urmarit post din univers vrea prezentatorii tinerii asa ca mine , am propus stapanilor mei un format de emisiune care se numeste mile show , daca se apcepta vom da lovitura la nivel galactic si mmondial cu acest format , mai-multe despre noua emisiune v-a dau zilele urmatoare
  • Dacă pleacă de la Antena 1, chiar și pentru toți banii din lume, Dan Negru se sinucide profesional. A se vedea cazurile Teo Trandafir, Mircea Radu, Andreea Marin
  • Mie Negru mi se pare dintre putinii oameni de televiziune cu prestanta si care stiu cu ce se mananca televiziunea, net superior in comparatie cu cantaciosii deveniti peste noapte prezentatori. Sigur, nici eu nu suport mizeriile gen Plasa de stele, o insulta la adresa inteligentei telespectatorului, dar, valabil si pentru Teo, cred ca daca li s-ar da mana libera sa faca divertismentul asa cum vor ei, fara sa fie conditionati de ceea ce se numeste rating, cred ca ar iesi ceva de calitate.
  • Rau a ajuns Antena. Putea sa faca emisiuni estivale si dimineata sau sa bage mira. Vor scadea si mai rau in audiente. Mai bine aveau Mireasa
  • @Dan, Antena 1 nu trăiește din reluări. Sunt concedii în perioada asta până în septembrie, așa că bagă reluări în locul emisiunilor obișnuite.
  • reluarile sunt bune , dar antena nu a anuntat nimic despre preselectii ale unei emisiuni ale lui dan negru, inseamna ca de asta pleaca , s-au anuntat iumor, chefi la cutite , the wall , cum mona segall nu a lucrat niciodata cu negru , lucrurile sunt clare , pepe, dorian au primit emisiuni de vara , vin tinerii

Trimite un comentariu