Skip to main content

Laura Codruţa Kovesi, pe prima pagină a ziarelor de satiră. O dată cu Băsescu, o dată cu Tudose

 
Laura Codruţa Kovesi, pe prima pagină a ziarelor de satiră. O dată cu Băsescu, o dată cu Tudose

Subiectele din presa de azi. Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, deschide ziarele de satiră de azi. În Caţavencii, cu Traian Băsescu. În Kamikaze, cu Mihai Tudose.

Publicitate

Adevărul scrie astazi despre "Cât de bogaţi sunt liderii de partide". Potrivit cotidianului, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este cel mai avut. Liviu Dragnea, 3000 de dolari şi aproape 38.000 de lei în conturi. Cel mai "sărac" este Nicuşor Dan, şeful demisionar al USR.

"Cum să toci 700.000 de euro pe paranghelie" din bugetul Primăriei Sectorului 5, în România liberă.

  • Caţavencii: "Traiane, lasă prăjeala!"

"Zece ani de cârdăşie cu Marea Închizătoare Koveşi fac ridicole acuzaţiile de ultimă oră ale lui Băsescu", scrie azi satiricul.

Laura Codruţa Kovesi, în viziunea Caţavencilor:

"Nu mă tem de Judecata de Apoi. M-a asigurat Coldea că e un complet de judecători aleşi pe sprânceană. iar Dumnezeu nu o să poată mişca nimic, pentru că o să fie încadrat de Livia Stanciu şi Lucian Papici."

  • Kamikaze: "Studiorile PSD prezintă: Beauty and the Best"

"Ultima încercare. Să fie el cel care o va seduce? În rolurile principale: The Beauty - Laura Codruţa Koveşi. The Best - Mihai Tudose", scrie Kamikaze.

  • Adevărul: "Cât de bogaţi sunt liderii de partide"

Potrivit Adevărul, "preşedinţii formaţiunilor politice din Parlament au averi considerabile, cel mai bogat fiind liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, iar cel mai lipsit de resurse, şeful demisionar al USR, Nicuşor Dan."

  • România liberă: "Cum să toci 700.000 de euro pe paranghelie. Iac-aşa!"

"În zece zile lucrătoare, o firmă cu activitate în comerţul cu fructe şi legume a primit 700.000 de euro pentru a organiza un aşa-numit festival de muzică balcanică. Sub titulatura 'Yakasha Festival', din bugetul Primăriei Sectorului 5 s-au cheltuit peste 3 milioane de lei pentru câteva concerte cu public rarefiat.

Despre acest eveniment, desfăşurat în luna mai, reprezentantul unei dintre cele mai mari firme de organizat spectacole de pe piaţă a declarat că a avut bugetul umflat de şapte ori şi un caiet de sarcini întocmit cu dedicaţie", scrie azi România liberă.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "Pas de defilare"

"FCSB - Beveren 3-0. Elevii lui Dică s-au distrat ieri cu ocupanta locului 14 din Belgia. Surpriza plăcută a amicalului a fost Robert Grecu, un mijlocaş dreapta de 19 ani. Ultimul meci de pregătire al roş-albaştrilor e programat vineri, cu Oostende", potrivit GSP.

Cotidianul: "Codruţa Koveşi - încurcată iar, apărată mereu"

Potrivit Cotidianul, "războiul fratricid din cadrul DNA nu este o simplă răfuială internă, aşa cum interpretează susţinătorii sau adversarii Laurei Codruţa Koveşi. Cu voie sau fără voie, se omit câteva chei care s-ar potrivi pentru desluşirea acestei situaţii: dosarul caselor lui Klaus Iohannis, dosarul 'Black Cube', dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă!"

Evenimentul zilei: "Monica Macovei l-a băgat pe Tăpălagă în arhiva SIPA, deşi nu era angajat în minister"

"Dezvăluirile despre arhiva SIPA s-ar putea lăsa cu dosare penale. Fostul consilier al ministrului Macovei, Dan Nicolae Tăpălagă, a intrat în arhiva SIPA pe 6 ianuarie 2005, dar a fost angajat de minister abia pe 17 ianuarie 2005", scrie Evz.

Libertatea: "Vinovaţii pentru hopurile de pe Otopeni"

"Nu doar ploaia şi grevele ne încurcă zborurile. Răzvan Cuc, actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, fostul, Florian Walter, proprietarul firmei care se ocupă de reparaţia pistelor, şi Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, poartă fiecare responsabilitatea malfuncţionării aerogării ce deserveşte peste zece milioane de pasageri anual", scrie Libertatea.

Click: "Lupta pe averea Ilenei Ciuculete se mută la tribunal"

"Războiul pe moştenirea Ilenei Ciuculete a luat amploare! Băieţii regretatei artiste au apelat recent la un avocat, pentru a investiga situaţia averii mamei lor, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, la 64 de ani. Mugurel şi Cristian Sfetcu vor să afle şi în ce stadiu era Ileana Ciuculete atunci când a semnat pentru vânzarea casei, cu doar cinci zile înainte să moară", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus