Skip to main content

VIDEO. Marius Moga, mesaj pentru noul jurat de la Vocea României: „Mă bucur foarte tare că o să continui ce am făcut eu pe scaunul de la Vocea României"

 
VIDEO. Marius Moga, mesaj pentru noul jurat de la Vocea României: „Mă bucur foarte tare că o să continui ce am făcut eu pe scaunul de la Vocea României"

Marius Moga, mesaj de susţinere pentru Adrian Despot, cel care îl va înlocui din acest sezon în juriul de la Vocea României.

Publicitate

„Adrian Despot, mă bucur foarte tare că o să continui ce am încercat şi am făcut pe scaunul de la Vocea României. Cred că nu se putea găsi un om mai valoros şi mai respectat în muzica românească care să continuie bătălia pentru voci", a spus Marius Moga.

Mesajul a fost postat pe pagina de facebook a emisiunii Vocea României Junior, acolo unde Marius Moga a rămas în continuare jurat.

Mesajul lui Marius Moga pentru Adrian Despot, noul jurat de la Vocea României:

"Adrian Despot, mă bucur foarte tare că o să continui ce am încercat şi am făcut pe scaunul din dreapta, cum te uiţi la televizor, de la Vocea României. Cred că nu se putea găsi un om mai valoros şi mai respectat în muzica românească care să continuie bătălia pentru voci.

Îţi doresc să ai parte de un sezon minunat, să găseşti cele mai tari voci şi să ţii piept colegilor care, îţi dai seama, au ceva experienţă. Sper să ai cel mai mare succes anul ăsta la Vocea României pentru că stai pe scaunul pe care am stat eu."

Reamintim că Marius Moga s-a retras din juriul show-lui de talente Vocea României de la Pro TV, urmând ca, în următorul sezon, locul acestuia să fie luat de Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie.

Anunţul a fost făcut în acestă săptămână chiar de către Adrian Despot. Detalii, pe Paginademedia.ro.

VIDEO. Mesajul lui Marius Moga pentru Adrian Despot, postat pe pagina de facebook Vocea României Junior:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , ce te agiti, si asa nu prea ies vedete dupa terminarea emisiunii
  • marian marian
    Allex, nici vocea senior ar fi pacat sa nu fie cel putin finala live . ca tot acolo sa filmat si anul trecut
  • Allex Allex
    Mile, nu e corect sa ti fur munca.. Question, nu se poate face nimic la decor, e maximum posibil referitor ce se poate construi in acel studio, care este mult prea mic pt un astfel de format.
  • marian marian
    Mile te rog du te si fa ti un control la ,,,,,,,
  • mile mile
    allex , pai protesteaza in piata universitatii pt live haha
  • question question
    eu nu cred ca a venit cineva sa il intrebe daca doreste sa fie inlocuit, s-a facut aceasta modificare, si atat, Moga la Vocea Junior , Despot la Voce... s-a dorit sa fie 2 show-uri diferite... poate schimba ceva si la platou si grafica intre cele 2 emisiuni ca sa fie mai altfel...
  • Allex Allex
    Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei se filmeaza in aceste zile la Kentauros. Ambele vor fi integistrate in acest an si niciuna din cele doua nu va avea gale live, asta din lipsa de spatiu, Protv pregatind inca un talent show cu copii in aceasta toamna.
  • Iuli Iuli
    Te bucuri pe naiba. Mori de nervi ca ai pierdut un loc intr-un show de calitate.

Trimite un comentariu

sus