Skip to main content

Orange a notificat CNA că a schimbat denumirea serviciului de televiziune la cerere

 
Orange a notificat CNA că a schimbat denumirea serviciului de televiziune la cerere

Orange a notificat Consiliului Naţional al Audiovizualului că şi-a schimbat denumirea serviciului de televiziune la cerere, dar şi numele platformei online a companiei de telecomunicaţii.

Publicitate

Care sunt noile denumiri ale celor două platforme?

  • Potrivit notificării trimise la CNA de către Orange, denumirea serviciului media audiovizual la cerere s-a modificat din "TV & Video" în "Orange TV Go"
  • În ceea ce priveşte adresa paginii de internet şi a denumirii portalului online Orange, acestea s-au modificat din "www.orange.ro" / "http://m.orange.ro" (Pentru mobil), în "tvgo.orange.ro" / "m.orange.ro".

Potrivit legislaţiei CNA referitoare la serviciile de televiziune la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze servicii media audiovizuale la cerere este obligată să notifice Consiliul de această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

În cazul în care se operează modificări la documentele şi datele precizate în notificarea făcută iniţial către Consiliu, deţinătorul serviciului de TV la cerere are obligaţia să notifice CNA despre acestea.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Neinspirată denumirea, copiază denumirea HBO Go!

    Pe vremuri Connex Go era denumirea unei cartele preplătite.

Trimite un comentariu

sus