Skip to main content

PROIECT SPECIAL. De la clasicele beri blonde, la beri artizanale, premiate, de abație și ecologice. 350 de mărci la Târgul de bere Auchan

 
PROIECT SPECIAL. De la clasicele beri blonde, la beri artizanale, premiate, de abație și ecologice. 350 de mărci la Târgul de bere Auchan

PROIECT SPECIAL: Școala de BERE. Peste 350 de tipuri şi mărci de bere vor fi în centrul atenției în toate hipermarketurile Auchan în perioada 28 iunie – 11 iulie.

Publicitate

Pe aleea centrală din hipermarketuri, Auchan pune la dispoziția clienților o paletă largă de tipuri și mărci de bere selectate de la berari renumiți din peste 25 de țări.

Oferta:

  • De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, de abație, ecologice/ fără guten, nefiltrate, nepasteurizate.
  • Sunt prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală.

VEZI ce tipuri de BERI ARTIZANALE găsești la Târgul de Bere, AICI

VEZI și ce tipuri de beri DE ABAȚIE și făcute de CĂLUGĂRI găsești la Târgul de Bere

La fel ca în fiecare an, în această vară, Auchan își invită clienții la o adevărată sărbătoare a berii, în care actorii principali sunt brand-urile îndrăgite din spațiul național și internațional care se antrenează într-o adevărată paradă a gusturilor.

În acest an, peste 100 de noutăți acompaniază numele berilor deja consacrate.

Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan oferă o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor noastre sunt cele mai importante beri din 11 (din totalul de 12) berării din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”. 

Și pentru că un pahar de bere rece face căldura verii mai ușor de suportat, nu am uitat nici de produsele complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, lăzi frigorifice, pastile de răcire și alte surprize.

Târgul de bere Auchan a ajuns la a opta ediție.

Citește și:

Despre Auchan:

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, Auchan Retail România este al doilea comerciant din ţară, cu circa 10.000 de angajaţi, al cincilea angajator privat din România, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2015 şi propune, celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul.

Proiect special sponsorizat de Auchan

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Incepe din 28 iunie...si voi scrieti despre abia dupa 10 zile...bun si asa. In alta ordine de idei se pare ca baietii de la Auchan Timisoara nu au fost informati de acest tirg...ca aici apar aceleasi rafturi cu aceleasi pet-uri cu bere..nimic nou..hai sa auzim de bine.

Trimite un comentariu