Skip to main content

PRESA DE SATIRĂ. Caţavencii: „Când Livache nu-i acasă, joacă soroşii pe masă"

 
PRESA DE SATIRĂ. Caţavencii: „Când Livache nu-i acasă, joacă soroşii pe masă"

Subiectele din presa de satiră. George Soros "îi bântuie concediul exotic" lui Liviu Dragnea, în Caţavencii. "Poliţia română în acţiune", în Kamikaze.

Publicitate
  • Caţavencii: "Când Livache nu-i acasă, joacă soroşii pe masă"

Potrivit ziarului de satiră, "o veche vorbă din Teleorman îi bântuie concediul exotic lui Dragnea: "Când Livache nu-i acasă, joacă soroşii pe masă". Inspirat de predecesorii săi din grupul de la Monaco, preşedintele PSD lucrează de zor la proiectul de zar."

  • Kamikaze: "Poliţia Română în acţiune"

"Agent aflat în misiune în statul poliţienesc unde Dan Voiculescu a făcut puşcărie politică", scrie kamikaze.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: "România, campioană la miniştri maziliţi"

"În şase domenii esenţiale - Educaţie, Sănătate, Apărare, Afaceri Externe, Afaceri Interne şi Transporturi - România a schimbat, din 1990 până în prezent, circa 150 de miniştri, de trei ori mai mulţi decât Germania, arată o anailză a SNSPA. În medie, un ministru român rezistă în funcţie doar un an", scrie Adevărul.

România liberă: "Centenar lângă un sicriu gol"

"La 100 de ani de la comemorarea luptelor eroice de pe dealurile Mărăştilor, care au avut loc în 1917 şi au fost coordonate de mareşalul Alexandru Averescu, Consiliul Judeţean Vrancea împreună cu Ministerul Apărării Naţionale afişează un festivism demn de alte epoci, prin manifestările însumate sub titulatura 'Vrancea Eroică'.

Doar că România liberă a făcut cunoscută încă din 2004 dispariţia trupului mareşalului din Mausoleul de la Mărăşti, monument închinat acestuia şi bătăliilor duse de Armanata Română în Primul Război Mondial."

Gazeta Sporturilor: "Budi-dependenţă"

Potrivit GSP, "atacul Stelei, cu dirijorul Budescu impecabil, are faţă de Europa, apărarea de curtea şcolii. Steliştii au fost conduşi de două ori, dar au egalat de fiecare dată din goluri de autor. Peste o săptămână, Dică are o singură soluţie: victorie la Plzen."

Cotidianul: "Complicitate la omor calificat"

"Într-o societate sărăcită, dezbinată şi prost condusă de 27 de ani, Poliţia Română nu putea fi o excepţie. Dumitru Coarnă, lider al SNPPC, vorbeşte într-un interviu exclusiv despre situaţia precară a Poliţiei, a poliţiştilor, dar şi despre incompetenţa managerială şi manipulările politice care au afectat Ministerul de Interne. Guvernul nu are ca prioritate siguranţa cetăţeanului", scrie Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Generalul Marian Ureche: 'Intrarea precipitată în arhiva SIPA arată că Monica Macovei îşi ştia bine vulnerabilităţile'."

Libertatea: "Permisie la distracţie în trei"

Libertatea scrie azi că, "încă după gratii, la doar câteva săptămâni de la ultima 'escapadă', Cristi Borcea a solicitat din nou câteva zile de libertate, pe care îşi doreşte să le petreacă, în cel mai mare secret, la mare, în august, alături de Valentina Pelinel şi fiul lor, Milan."

Click: "Camioane de flori la înmormântarea 'prinţesei manelelor'"

"Lacrimi, munţi de flori, cinci preoţi, zeci de bodyguarzi şi mii de oameni. Aşa a fost condusă pe ultimul drum Denisa Răducu, îndrăgita cântăreaţă de manele care s-a stins la numai 27 de ani. Toată suflarea din comuna Ştefăneşti de Drăgăşani a venit să-i vadă coşciugul alb, dar şi pe maneliştii-vedetă cu care tânăra cântase de-a lungul anilor", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus