Skip to main content

PRESA DE SATIRĂ. Livinho Mustachao, Neymar din Carpaţi

 
PRESA DE SATIRĂ. Livinho Mustachao, Neymar din Carpaţi

Subiectele din presa de satiră. Liviu Dragnea şi legăturile din Brazilia, pe primele pagini din ziarele de pamflet. În Kamikaze, Dragnea este "Neymar din Carpaţi". Caţavencii vorbesc astăzi despre "Mînărio de Jafeiro", sau despre cum "Livinho Mustachao propovăduieşte: Nihil sine Rio".

Publicitate
  • Kamikaze titrează azi: "Neymar din Carpaţi"
  • Caţavencii: "Mînărio de Jafeiro"

Potrivit satiricilor, "pista Braziliană e falsă, Livinho Mustachao trebuie căutat temeinic pentru Mînărio de Jafeiro. În atitudinea lui conciliantă din ultima vreme faţă de toate organele statului, Dragnea propovăduieşte: Nihil sine Rio."

Liviu Dragnea, în viziunea Caţavencilor: "Iau asupra mea toate păcatele partidului, tot ce s-a furat şi s-a agonisit, nu doar, ca pînă acum, 20%."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: "De ce a scăpat Mazăre atât de ieftin"

Potrivit cotidianului, "nouă persoane au fost condamnate la închisoare cu suspendare, 25 au fost achitate, iar în cazul a trei persoane instanţa a decis încetarea procesului penal ca urmare a decesului. Aceasta este decizia din prima instanţă dată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul 'Retrocedările de pe litoral'. În acelaşi timp, magistratul a desfiinţat deciziile de retrocedare făcute de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre."

România liberă: "13 milioane de lei pentru vacile lui Dragnea junior"

"Fiul lui Dragnea, Ştefan-Valentin, deţinător la vedere de fermă de porci, a declanşat un scandal naţional după ce Guvernul Grindeanu a decis să acorde subvenţii pentru creşterea suinelor. Juniorul deţine, de fapt, şi o fermă de vaci în Teleorman, finanţată generos din bani europeni. RL prezintă azi documente care arată fără dubiu cum Ştefan-Valentin Dragnea investeşte în ferma de bovine."

Gazeta Sporturilor: "Next Time"

GSP scrie azi că "Simona a fost la doar două mingi de semifinala de la Wimbledon şi de locul 1 mondial. Momentul fierbinte al duelului cu Konta a fost tie-breakul setului 2, când Halep a condus cu 5-4 şi urma să servească de două ori. Englezoaica a luat însă ambele puncte şi a răsturnat meciul."

Cotidianul: "La un pas de o construcţie faraonică"

"Cotidianul a intrat în posesia proiectului de lege privind Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii al României, un 'mamut' de 10 miliarde de euro, prin care PSD ar vrea să adune sub o singură umbrelă tot ce mai are profitabil statul.

Acesta este un proiect de lege depus în Parlament încă din 9 mai 2017 de către Mihai Tudose, ministrul de atunci al Economiei, în prezent prim-ministru."

Evenimentul zilei: "Numele lui Koveşi, implicat într-un dosar de corupţie: Autostrada Sibiu Oraştie. Ancheta a fost oprită de DNA"

Libertatea: "Se sperie de succes"

"Înfrângere inexplicabilă pentru Simona Halep. La două mingi distanţă de locul 1 mondial, tenismena noastră a pierdut lamentabil în faţa Johannei Konta, cu scorul de 7-5, 6-7, 4-6", potrivit Libertatea.

Click: "Sexy EBa, mamă de nota 10"

"Elena Băsescu se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu. Când nu este la muncă, la Camera de Comerţ, bruneta are grijă să-şi plimbe odraslele şi să le resfeţe cât e ziulica de lungă pe Litoralul Românesc", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus