Skip to main content

Primii concurenţi Fort Boyard: Deea Ibacka, Jorge şi Ionuţ Iftimoaie, printre ei

 
Primii concurenţi Fort Boyard: Deea Ibacka, Jorge şi Ionuţ Iftimoaie, printre ei

Cine concurează la Fort Boyard? Pro TV a anunţat primele vedete care vor participa la emisiune.

Publicitate

În fiecare ediţie, vor participa cinci vedete. Primele nume anunţate de Pro TV, care vor concura într-una din emisiuni:

 • Deea Ibacka
 • Roxana Vancea
 • Răzvan Fodor
 • Ionuţ Iftimoaie
 • Jorge

Concurenţii, despre show:

Răzvan Fodor:

„În primul rând, sunt îndeajuns de bătrân, încât am prins primele difuzări ale acestei emisiuni pe Pro TV. Iniţial, îl urmăream pe TV5. Acest concurs e îmbrăcat în mister, e plin de ghicitori, iar istoricul acestui fort te face să îţi doreşti să îl vezi în realitate. Chiar mi-a dat o stare foarte interesantă. Am acceptat provocarea fără să stau pe gânduri.”

Deea Ibacka:

„Am copilărit cu emisiunea Fort Boyard, în anii '90. O urmăream, efectiv, cu sufletul la gură. Eram trup şi suflet alături de concurenţi. Toată familia îşi aminteşte amuzată că într-o noapte am trezit-o pe mama din somn şoptindu-i la ureche: hai să intrăm în celulă". Noroc că vizionam împreună episoadele şi a înţeles imediat ce visasem, de fapt.

Aşa am aflat despre mine că sunt somnambulă şi vorbesc în somn. Deci, da, cam atât de fascinată eram de fenomenul Fort Boyard... Şi, totuşi, nu mi-aş fi imaginat vreodată că într-o zi aş putea concura chiar eu. Fără nicio exagerare, e un vis devenit realitate. A fost o bucurie să accept invitaţia, în încercarea de a-mi depăşi fricile şi limitele fizice.”.

Jorge:

„Când eram mic, mă uitam cu familia la emisiune. Mi s-a părut de necrezut invitaţia şi nu aş fi ratat pentru nimic în lume o asemenea ocazie. Am acceptat să vin la Fort Boyard pentru că îmi plac provocările. Sunt obişnuit cu munca în echipă, dar mai ales cu distracţia.”.

Roxana Vancea:

„Eu sunt înnebunită după adrenalină, sunt dependentă de sport si fricile nu prea au loc în viaţa mea. Când eram mică, urmăream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodată că o să fiu concurentă. Mi-ar fi plăcut să trec prin toate probele!”

Ionuţ Iftimoaie:

„Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru că în urmă cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmăreau această emisiune la TV. A fost o adevărată onoare pentru mine să vin în postura de concurent! În plus, orice provocare este foarte interesantă pentru mine!”.

Fort Boyard va fi prezentată la Pro TV de Paul Ipate şi Octavian Strunilă.

Pro TV a anunţat achiziţia formatului Fort Boyard în primăvara acestui an. În varianta de show de pe Pro TV, concurenţii emisiunii vor fi vedete din România.

Fort Boyard va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediţii ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • guestion guestion
  Andreea Pătrașcu nu e (doar) sotia lui Cabral... este o vedeta 100% trustul Pro, a avut rolul principal in Inimă de țigan, cel mai de succes serial (telenovela) de televiziune din Romania...
 • Iuli Iuli
  "Vedete" de umplutura.

  De Raduleasca ati uitat?
 • Allex Allex
  Doar e nevasta lui Cabral, despre ce vorbim. Nici mie nu mi place de eaz
 • mile mile
  ibacka e pe post de umplutura , la categoria pile si relatii
 • Adidas Adidas
  Plus Sandra Izbasa :)

Trimite un comentariu

sus