Skip to main content

Primii concurenți Fort Boyard: Deea Ibacka, Jorge și Ionuț Iftimoaie, printre ei

 
Primii concurenți Fort Boyard: Deea Ibacka, Jorge și Ionuț Iftimoaie, printre ei

Cine concurează la Fort Boyard? Pro TV a anunțat primele vedete care vor participa la emisiune.

Publicitate

În fiecare ediție, vor participa cinci vedete. Primele nume anunțate de Pro TV, care vor concura într-una din emisiuni:

  • Deea Ibacka
  • Roxana Vancea
  • Răzvan Fodor
  • Ionuț Iftimoaie
  • Jorge

Concurenții, despre show:

Răzvan Fodor:

„În primul rând, sunt îndeajuns de bătrân, încât am prins primele difuzări ale acestei emisiuni pe Pro TV. Inițial, îl urmăream pe TV5. Acest concurs e îmbrăcat în mister, e plin de ghicitori, iar istoricul acestui fort te face să îți dorești să îl vezi în realitate. Chiar mi-a dat o stare foarte interesantă. Am acceptat provocarea fără să stau pe gânduri.”

Deea Ibacka:

„Am copilărit cu emisiunea Fort Boyard, în anii '90. O urmăream, efectiv, cu sufletul la gură. Eram trup și suflet alături de concurenți. Toată familia își amintește amuzată că într-o noapte am trezit-o pe mama din somn șoptindu-i la ureche: hai să intrăm în celulă". Noroc că vizionam împreună episoadele și a înțeles imediat ce visasem, de fapt.

Așa am aflat despre mine că sunt somnambulă și vorbesc în somn. Deci, da, cam atât de fascinată eram de fenomenul Fort Boyard... Și, totuși, nu mi-aș fi imaginat vreodată că într-o zi aș putea concura chiar eu. Fără nicio exagerare, e un vis devenit realitate. A fost o bucurie să accept invitația, în încercarea de a-mi depăși fricile și limitele fizice.”.

Jorge:

„Când eram mic, mă uitam cu familia la emisiune. Mi s-a părut de necrezut invitația și nu aș fi ratat pentru nimic în lume o asemenea ocazie. Am acceptat să vin la Fort Boyard pentru că îmi plac provocările. Sunt obișnuit cu munca în echipă, dar mai ales cu distracția.”.

Roxana Vancea:

„Eu sunt înnebunită după adrenalină, sunt dependentă de sport si fricile nu prea au loc în viața mea. Când eram mică, urmăream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodată că o să fiu concurentă. Mi-ar fi plăcut să trec prin toate probele!”

Ionuț Iftimoaie:

„Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru că în urmă cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmăreau această emisiune la TV. A fost o adevărată onoare pentru mine să vin în postura de concurent! În plus, orice provocare este foarte interesantă pentru mine!”.

Fort Boyard va fi prezentată la Pro TV de Paul Ipate și Octavian Strunilă.
 

Pro TV a anunțat achiziția formatului Fort Boyard în primăvara acestui an. În varianta de show de pe Pro TV, concurenții emisiunii vor fi vedete din România.

Fort Boyard va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediții ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu