Skip to main content

Radu Andrei Tudor, realizatorul emisiunii Pulsul zilei de la TVR, a renunţat la jurnalul Europa FM

 
Radu Andrei Tudor - Sursa foto: Facebook
Radu Andrei Tudor - Sursa foto: Facebook

Jurnalistul Radu Andrei Tudor (TVR) a renunţat la colaborarea cu Europa FM, unde a prezentat ştirile serii la postul de radio, potrivit unui anunţ al acestuia postat pe pagina de Facebook.

Publicitate

Radu Tudor a prezentat cinci ani ştiri la Europa FM.

„Dupa zeci si poate chiar sute de ore petrecute cu castile pe urechi, in direct, dupa sute de buletine si relatari, dupa multe breaking news-uri, dupa zeci de oameni pe care i-am cunoscut si alti cativa cu care am facut echipa, la radio, a venit momentul sa inchei unul dintre cele mai valoroase proiecte: Europa FM”, a anunţat el.

Radu Andrei Tudor a prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar şi Telejurnalul de ora 20.00 în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1. Din acest an, Radu Andrei Tudor prezintă emisiunea Pulsul zilei, zilnic de luni până vineri, de la 18.35, la 20.00, la TVR 1.

Emisiunea Pulsul zilei este prezentată, în această săptămână, din ţară. Radu Andrei Tudor şi echipa „Pulsul zilei” transmit din judeţul Neamţ. Echipa emisiunii va aduce în prim plan oameni de pe plan local care au reuşit, dar şi poveştile unor locuri încărcate de istorie. În ediţiile Pulsul zilei transmise din Neamţ, Radu Andrei Tudor va prezenta obiceiuri de la Curtea Domnească, va vizita Rezervaţia de Zimbri, Cetatea Neamţului şi va petrece o după-amiază acasă la Draga Olteanu Matei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    @ Gelu Strălucelu Cînd o să ai talentul, vocea și telefonia lui Radu, vei Fi îndreptățit sa spui ceva. Spusele tale de acum sunt ale unei ființe răutăcioase.















    9
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    @Livia Pila
    Tanarul destoinic de care vorbesti nu are sare si piper, amice. Face o emisiune plictisitoare, iar editia de ieri a fost o lunga discutie cu niste politicieni din Neamt. Poti sa o analizezi pe TVR +, e tipica pentru jurnalismul slugarnic. Vizionare placuta.
  • Florin Florin
    Bine ar fi daca ar scapa de "B" ca tic verbal.
  • Livia Pila Livia Pila
    Radu este un tînăr destoinic, Printre cei mai buni din tînăra generație din Tvr. Are viitorul in fata. Bafta!

Trimite un comentariu

sus