Skip to main content

SHARED NEWS. "Latura frumoasă a Bisericii". Preotul care a dus 120 de copii la mare, viral pe reţelele sociale. Ancheta HotNews cu Liviu Dragnea, în topul distribuirilor

 
foto: Adevărul
foto: Adevărul

Povestea preotului din Iaşi care a reuşit să ducă la mare 120 de copii din familii foarte sărace a impresionat oamenii de pe reţelele sociale.

Publicitate

„Slavă Domnului, totul a ieşit aşa cum ne-am propus, poate chiar mai bine. Pot spune că este cel mai reuşit proiect de anul acesta. Nu ştiu cum să descriu starea lor de bucurie: aproape toţi copiii au văzut acum pentru prima dată marea, plaja, nisipul. Marea era ceva din cărţi sau de la televizor", a spus preotul Dan Damaschin pentru Adevărul.

Articolul publicat vineri de Adevărul, cu titlul "Latura frumoasă a Bisericii. Povestea preotului care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriaşilor şi al sponsorilor", a adunat aproape 11.500 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din materialul publicat de Adevărul:

"Preotul Dan Damaschin din Iaşi a reuşit, cu ajutorul enoriaşilor şi al sponsorilor - unii din alte ţări, să adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagră pentru 120 de copii nevoiaşi. Minorii provin din familii foarte sărace şi cei mai mulţi văd pentru prima dată în viaţă marea. Copiii au fost selectaţi pentru a merge în vacanţă în funcţie de rezultatele la învăţătură."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe Adevărul.ro, HotNews.ro, Digi24.ro şi Ziare.com.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, ”Latura frumoasă a Bisericii. Povestea preotului care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriaşilor şi al sponsorilor”, de Iulia Ciuhu

- 11.447 Likes & Shares;

2. Hotnews.ro, “Cum a ajuns fosta vila cu 11 camere din Busteni a lui Sergiu Cunescu la o firma in care asociati sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legatura directa cu fiul lui Liviu Dragnea”, de Mihai Ivascu, Dan Tapalaga

- 7.396 Likes & Shares;

3. Revistapresei.hotnews.ro, “Ministrul Educatiei: "Educatia e gratuita conform Constitutiei. Statul asigura o parte din gratuitate, parintele asigura alta parte din gratuitate, copilul nu plateste nimic", de I.R

- 7.037 Likes & Shares;

4. Digi24.ro, “Dragnea: Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă României”

- 6.452 Likes & Shares;

5. Ziare.com, “Aberatia zilei: Ministerul Educatiei a inventat "judetul Targoviste"

- 6.158 Likes & Shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus