Skip to main content

Tensiuni între Antena 3 şi Liviu Dragnea. Mihai Gâdea: "Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi"

 
Tensiuni între Antena 3 şi Liviu Dragnea. Mihai Gâdea: "Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi"

Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, realizatorii postului Antena 3, au reacţionat aseară după ce Liviu Dragnea a "urecheat" luni postul de ştiri, pentru un reportaj despre mai multe afaceri care ar fi controlate de fiul şefului PSD, Valentin Ștefan Dragnea.

Publicitate

"Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile", a spus ieri şeful PSD în timpul unei declaraţii de presă, în timp ce a bătea cu degetul în microfonul postului Antena 3. 

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi", a răspus Mihai Gâdea aseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, potrivit Digi24.ro.

La rândul lui, Adrian Ursu a spus că, "eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”.

Mihai Gâdea:

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată.

Înțeleg că reacția domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre niște businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu știu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteți da un drept la replică."

Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”.

Adrian Ursu: 

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună.

Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului.”

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu