Skip to main content

Tensiuni între Antena 3 şi Liviu Dragnea. Mihai Gâdea: "Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupaţi de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi"

 
Tensiuni între Antena 3 şi Liviu Dragnea. Mihai Gâdea: "Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupaţi de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi"

Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, realizatorii postului Antena 3, au reacţionat aseară după ce Liviu Dragnea a "urecheat" luni postul de ştiri, pentru un reportaj despre mai multe afaceri care ar fi controlate de fiul şefului PSD, Valentin Ştefan Dragnea.

Publicitate

"Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile", a spus ieri şeful PSD în timpul unei declaraţii de presă, în timp ce a bătea cu degetul în microfonul postului Antena 3.

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupaţi de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi", a răspus Mihai Gâdea aseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, potrivit Digi24.ro.

La rândul lui, Adrian Ursu a spus că, "eu sper că era doar pradă unor emoţii pricinuite de episoadele braziliene şi nu doreşte să aibe aceleaşi apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut şi alţii, de-a lungul timpului”.

Mihai Gâdea:

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupaţi de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulţi ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea şi pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată.

Înţeleg că reacţia domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre nişte businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu ştiu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteţi da un drept la replică."

Impresia mea este că aveţi nişte restanţe foarte mari faţă de alegători. Impresia mea este că vă aflaţi după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsaţi-le pentru trecut şi pentru Traian Băsescu”.

Adrian Ursu:

”Dacă îi vom putea privi şi ochii în clipa în care spune şi face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut şi cunoscut până acum este o uriaşă minciună.

Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoţii pricinuite de episoadele braziliene şi nu doreşte să aibe aceleaşi apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut şi alţii, de-a lungul timpului.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu radulescu gogu radulescu
    nivelul postacilor: ba p'a mă-tii
  • qwerty qwerty
    a fost la fel de intransigenta cu plagiatul lui Ponta cu a fost digi24 cu plagiatul lui Kovesi.
  • johhny bravo johhny bravo
    Antena3 era tot asa de intransigenta si cu Ponta cand s-a dovedit plagiatul? Parca nu.

Trimite un comentariu

sus