Skip to main content

VIDEO. A fost lansat trailerul serialului Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

 
VIDEO. A fost lansat trailerul serialului Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

Platforma Amazon Prime a lansat primul trailer al serialului Comrade Detective (Tovarășe milițian), o parodie despre viața de polițist în regimul comunist din România anilor `80. Producția va avea premiera pe 4 august în țări precum Noua Zeelandă, Australia, SUA sau Canada, însă reprezentanții Amazon nu spun dacă va fi și în România. 

Publicitate

Serialul, care îi are în roluri principale pe Florin Piersic Jr și pe Corneliu Ulici, va fi dublat în limba engleză de Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt.

Detalii, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dublajul e de *** (nu am folosit celalalt cuvant ca sa nu fiu cenzurat) in orice situatie. Din punctul meu de vedere ar trebui folosit doar la desene animate, ca pana la urma nu poti sa le pui copiilor subtitrari. Faptul ca in unele tari e preferat dublajul denota lenea oamenilor din tarile respective. Eu sper, totusi, ca atunci cand se lanseaza in Romania vor lasa vocile originale in Romana..
  • În opinia mea, faptul că l-au dublat și nu i-au băgat subtitrare, i-a distrus farmecul pe care al trebui să-l dea, acela al perioadei comuniste. Și in plus nici măcar nu sunt menționați actorii români în titlu, ci cei care îi dublează. Asta înseamnă că va fi alt "bullshit"american despre România comunistă a anilor '80.

Trimite un comentariu