Skip to main content

VIDEO. Seară „royală” la Realitatea TV. A transmis live inaugurarea hotelului lui Mohammad Murad

 
VIDEO. Seară „royală” la Realitatea TV. A transmis live inaugurarea hotelului lui Mohammad Murad

Realitatea TV a arătat marţi seara ca un lung moment cu tentă publicitară. Despre ce a fost vorba? Inaugurarea unui hotel de cinci stele - Phoenicia Royal, în Mamaia, o investiţie a omului de afaceri Mohamad Murad.

Publicitate

Momentul, tratat la alte posturi ca o simplă ştire, a acoperit emisia Realitatea TV ore bune. Cu menţiunea că realizatorii au difuzat şi câteva interviuri cu politicieni invitaţi la eveniment, presărate din plin cu imagini, în fereastră, cu atmosfera de la eveniment.

Seara a fost deschisă de Denise Rifai, cu ediţia specială/breaking-news şi a continuat, de la 21.00, de pe terasa aceluaişi hotel de Rareş Bogdan, cu Jocuri de putere.

A fost o seară „royală”, a ţinut să sublinieze Denise Rifai, în mai multe rânduri. Tot ea i-a intervievat pe premierul Mihai Tudose, invitat şi el la eveniment, dar şi pe ministrul Turismului.

„E frumos, astă seară îmi place cel mai mult pentru că am parte de miniştri din executivul Mihai Tudose. Am vorbit cu premierul Mihai Tudose şi vorbim acum, aşa cum era normal, cu ministrul Turismului, Marius Dobre (îl cheamă Mircea Dobre - n.r)”, a spus Denise Rifai.

„Este o seară royală. O investiţie importantă a unui om care şi-a dedicat viaţa investind în turismul românesc”, a mai remarcat Denise Rifai.

Realitatea TV n-a ratat nici discursurile ţinute în faţa invitaţilor de la inaugurare, susţinute, printre altele, de Mohamad Murad, pe care l-a prezentat şi în direct şi în reluare în mai puţin de o oră.

A urcat pe scenă şi ambasadoarea Libanului cu un discurs în limba engleză. Fără traducere. „Nu am tradus pentru că am bănuit că toată lumea a înţeles”, a spus Anca Ţurcaşiu, gazda evenimentului.

În tot acest timp, pe burtieră au rulat titluri precum: „Investiţie de miliarde în turismul românesc”, „Perla Coroanei, o investiţie de 7 milioane de euro”, „Hotel de 5 stele, ridicat de la zero în România”, „La malul Mării negre, ca în Dubai”.

Jocuri de putere, cu Mohammad Murad, „Născut în Liban, român prin vocaţie”

Petrecerea de lansare a hotelului lui Murad a continuat şi la Jocurile de putere, emisiunea lui Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan, încântat de domnul Mohammad Murad:

„Permiteţi-mi să strâng mâna unui om care în această seară aş putea să spun că-l cheamă Mohammad Murad Bogdan Mureşan Coşbuc Albu sau cum vreţi dumneavoastră, pentru că discursul lui, repet, şi nu o spun din prietenie, o spun cu sinceritatea omului căruia i-au dat lacrimile când a auzit un om care vorbeşte încă cu un accent,(...) vorbind despre ţara aceasta şi despre simboluri şi arătându-mi (...) că poate fi pus fără nicio discuţie în galeria românilor bravi.”

„Felicitări pentru ce aţi făcut şi pentru discursul care pe mine şi o sală de 800 de oameni şi foarte mulţi aflaţi în faţa televizoarelor i-a emoţionat”.

„Aţi inaugurat Phoenicia Royal, care este un hotel nou, este cel mai modern hotel din România, la ora actuală şi este la nivelul lui Radisson şi Mariott din Bucureşti, dar camerele sunt mai mari. Vă spune un om venind din Clujcare a stat de foarte multe ori la acele hoteluri. Pracitic, este un cinci stele plus. Sunt jurnalist şi mă interesează cât aţi investit aici, cum aţi făcut proiectul, câte camere aţi făcut la acest hotel care are nişte camere absolut spectaculoase şi merită văzute.”

„Vă mulţumesc din suflet. Domnule Murad, felicitări. În această seară aţi dovedit că sunteţi mai român decât foarte mulţi români şi că sunteţi român definitiv. Aşa o să vă spun: românul definitiv.”

Eu vă fac o surpriză. Oamenii au multă încredere în mine şi în Realitatea TV. Au încredere în Jocuri de putere. Dar poate oamenii au zis că Rareş e amabil, e civilizat şi poate discursul domnului Murad nu a fost chiar aşa cum zice Rareş. Eu vă propun ceva, dragi telespectatori: colegele mele au tăiat discursul şi pentru următoarele minute, vă rog frumos ascultaţi-l dumneavoastră. Şi scrieţi-mi dumneavoastră dacă reacţia mea realmente de a mă ridica în picioare şi de a aplauda discursul în momentul în care am auzit cuvintele a fost una exagerată sau afost una reală, normală, reacţia unui om care iubeşte această ţară”

Realitatea Mohammad Murad from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ivan Ivan
    Reclama nesimtita facuta de Rares Bogdan care primeste in mod repetat favoruri de la Murad. De ex. in 2015 dl. Rares a fost pe banii lui Murad si impreuna cu acesta in Seychelles. In fiecare vara este prezent la hotelul Phoenicia Resort unde normal ca nu plateste, asa ca-i face reclama “marelui investitor” in turism. Acest investitor care a distrus litoralul romanesc cu toate acele hoteluri mizerabile, pline de *** si gandaci, mancare reincalzita, copaci din plastic si zorzoane care iti agreseaza retina la fiecare pas. Angajati tratati oribil, neplatiti, haituiti si batuti chiar. Cum sa intre acest arab in galeria romanilor bravi cand el aici are un singur scop: sa fure cladiri importante, sa batjocoreasca muncitorii si angajatii, sa distruga acel colt minunat de tara, tarmul Marii Negre. Iar sotia lui, fosta dansatoare de club in Constanta, este o *** care se da la toti turistii potenti financiar, la prietenii bogati ai sotului, etc. Rusine Rares Bogdan!
  • Iza Iza
    BRAV ROMAN Raresica, Dedeman a investi vreo 35 mil in noul magazin, daca pastram proportia, faceai o sapt live din baneasa, iar fratilor ddmn trebuia sa le pupi picioarele.
  • Roial Fenicianu Roial Fenicianu
    Ca fost client al Phoenicia Luxury, "perla " grupului inainte de aparitia Royal, pot confirma faptul caeste o spoiala de 4-5 stele. Cei 3 frati sunt zgarciti cand este vorba de lucrari, ca atare calitatea lasa de dorit, finisajele in majoritate de toata jena (se vede polistirenul sub vopsea:)) ), iti iau ochii cu carpete si fotolii orientale.
    In ceea ce priveste propriul staff, dupa cum zice si antecomentatorul, este plin internetul de fosti lucratori pacaliti, acceptarea platilor la negru este conditie la angajare (mai putin cei care accepta salariul minim) iar tepele date furnizorilor sunt bine-cunoscute.
    @ Kiki ai dreptate cu toate, mai putin cu controalele. Au fost controlati si exista rapoarte la ANAF si mai nou la Antifrauda, cu care i-ar putea lega pe toti pentru multa vreme. Unele rapoarte posibil sa fie deja la Parchet (DIICOT/DNA).
    Si atunci va intrebati, de ce nu se iau masuri? Mai ales ca tot schimba sefii din ANAF din cauza lipsei incasarilor si ar putea lua cateva zeci de milioane de la fratii Murad?
    Ei bine, puteti sa va intrebati mult si bine! Un raspuns posibil este ca ....sunt probleme de siguranta nationala!:) Conexiunile familiei Murad cu lumea araba de la noi si de la ei (plin online-ul de legaturile lui Murad cu alti doctori musulmani celebrii, Yassin si Haissam )ar putea fi o posibila explicatie de ce statul inchide ochii la evaziune de milioane de euro.
    Asta bineinteles daca nu credeti ca din coincidenta domnu' prim ministru de la academia SRI a fost invitat de onoare la inaugurarea investitiei si tot coincidenta este faptul PM al Romaniei a dat "ordin de zi" pe unitate ca nemultumirea libanezului in privinta controalelor sa fie pusa in practica.
    Puneti-va in pielea celor de la OPC/ANAF, cum va mai duceti in control la fratii Murad cand insusi Primul Minsitru a spus ca nu este de accord?
  • KIKI KIKI
    Mohamad Murad phoenicianul lu peste prajit, pai nu ma mai mira ca nu-l intreaba nimeni de evaziune, de plati la negru când văd cine l-a lins in K. U. R la marea ploconire zisă lansare! Un fake investitional- priviti tot ce a facut baiatul asta: numai mizerii, de la pateul Mandy la Spring Time, hotelurile lui o fățuială, totul se reduce la niște cleiuri aplicate și mult ipsos. Mizerie, mancare proasta si evaziune la greu! In plus angajati furati si plati la negru cu bani ffff dubiosi- de unde provin banii lui? Unde se duc? Aici ar fi multe de spus dar probabil s-ar ajunge la zone inexplorabile in care o gramada de baieti din toate zonele s-au pus de acord!
  • Elena Elena
    Am aceleasi nedumeriri si dezamagiri ca si ceilalti comentatori , deci nu le mai repet . Totusi am o intrebare : de ce / pentru ce s-a cantat Imnul ?
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Seara royala a fost o rușine, o mizerie pe banii nostri. Realitatea TV face constant plecaciuni în fața lui Murad și a patronului de la Vega ***. Dintre posturile de știri doar Digi24 s-a ținut de obiectul muncii. La A3 era un fel de slujba ținută de un sobor de analiști în onoarea infrctorului Dan Voiculescu, La RTVse batea câmpii cu Iohannis vs secuimea nemulțumita, la B1 se isteriza Tudor Barbu. Când CNA dă licență gratuit pt o televiziune înseamnă că statul român pune la dispoziție o frecvență (care e bunul nostru) pt ca acel post să difuzeze programe în conformitate cu o grilă aprobată. Grila aprobată de stiri presupune stiri oneste, folositoare publicului, nu osanale ridicole ale unor fripturiști întru slava unor dubioși. Capisci?
  • john john
    Un monument de *** enorm. Nici la antena 3 nu vezi asa ceva. E mirobolant! Oare dimineata nu s-a trezit mahmur ***?
  • petrecaretu petrecaretu
    da, publicitate pe fata si *** din partea unor *** precum Rares Bogdan, Hoandra, Denise Rifai si toata sleahta lui Gusa.
  • Radu Radu
    si audiente !?
  • geo geo
    Un hotel în care nici-un român de rând - și cu venituri decente - nu va intra.
    ”Emisi(une)a” asta trebuia să aibă un P.
    Să vedem cum va sancționa CNAul acest derapaj flagrant.

Trimite un comentariu

sus