Skip to main content

Adrian Măniuțiu, realizatorul Income și Daily Income, pleacă de la Antena 3. Ce va face în continuare?

 
Adrian Măniuțiu, realizatorul Income și Daily Income, pleacă de la Antena 3. Ce va face în continuare?

Adrian Măniuțiu, care a realizat Income Magazine și Daily Income, a renunțat la colaborarea cu Antena 3, după cinci ani. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Măniuțiu a confirmat informația, precizând că decizia i-a aparținut.

„Contractul meu a expirat la final de iulie. A fost decizia mea sa nu-l prelungesc. E o decizie personala pentru că deja, după cinci ani și 10 sezoane de Income, și opt sezoane de Daily Income, pe de o parte a intervenit o rutină, o oboseală, dar a fost și o plafonare personală. Nu învinuiesc pe nimeni, mi-o asum. Îmi pierdusem din motivație și începuse să-mi lipsească creativitatea. Am decis ca e momentul să trag o linie.”, a spus el pentru Paginademedia.ro

„Nu are legatură cu nimeni de la Antena 3, nu mi-a pus nimeni bețe-n roate. Nu mi-a zis nimeni niciodata ce să spun, ce să fac”, a mai adăugat el.

Ce va face în continuare? 

Adrian Măniuțiu a menționat că urmează să se dedice proiectelor persoanel, o companie de consultanță în comunicare, pe care o deține de mai multă vreme, o investiție într-un start-up din zona tehnologică, dar și o nouă platformă economică, economielaminut.ro

„Eu ma întorc într-un loc din care n-am plecat niciodată, dar pe care l-am neglijat, mă întorc la firma mea, la proiectele mele, unele care nu au legătură cu partea de media. Ma intorc și în partea de business medical pe care vreau să o reiau, partea de dezvoltare de clinici, dar și la un start-up din tehnologie în care am investit acum doi ani.”

„Firma mea, Photomedia, se ocupă foarte mult în zona de consultanță de comunicare, dar nu în sensul unei agenții, ci suntem exclusiv pe partea creativă și pe concept. Facem analiză de risc reputațional, analiză de percepție și audit comunicațional.”

El a mai precizat că plănuiește și lansarea unei platforme economice, Economielaminut.ro (EM360), un proiect lansat inițial ca un blog, dar care urmează să fie dezvoltat în această toamnă. 

„E un proiect la care lucrez acum foarte intens. În momentul de față e mai mult un blog, unde avem și invitați. Nu ne ocupăm de justiție și nici de politică, dar acolo unde ele influențează inevitabil pași, măsuri, decizii care au un impact asupra mediului de business, sigur că vom atinge și acea zonă. E cu focus integral pe business și pe economic. Eu l-am început ca pe o chestiune explicativă, în care am încercat să explicăm concepte”, a explicat el. 

Această platformă urmează să capete o altă amploare și prin parteneriatele la care lucrez acum și prin faptul că vrem să i atașăm un mic studio, să lucrăm în zona de producție, de reportaje, de evenimente, conferințe, seminarii”, a mai adăugat el. „

„Simt nevoia în toată harababura din România de astăzi să devenim asumat, chiar dacă neafiliat,  un fel de voce a mediului de business”. 

El a precizat că lucrează la acest proiect alături de Cosmin Silistraru, fost producător la Antena 1, dar că urmează să se alăture proiectului și alte persoane din media. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu