Skip to main content

De la România TV, la Antena 3. Doi foști România TV, emisiune de IT la Antena 3

 
De la România TV, la Antena 3. Doi foști România TV, emisiune de IT la Antena 3

Doi foști realizatori de la România TV vor avea emisiune, din septembrie, la Antena 3. Este vorba de cuplul de prezentatori Laurențiu Matache - Julia Nagy, care până vara aceasta au avut rubrică de gageturi la România TV. 

Cei doi vor realiza o emisiune tot cu tematică gadget și IT, sub numele 24IT. Emisiunea, ce va debuta pe 10 septembrie, va fi în fiecare duminică, în prima parte a zilei. 

Publicitate

Julia Nagy a demisionat de la România TV la sfârșitul lunii iunie și a trecut în radio, ca reporter la Știrile Europa FM. 

Laurențiu Matache a lucrat la România TV până în luna iulie a acestui an. El a lucrat la postul TV timp de patru ani și jumătate, din care doi ani și jumătate ca realizator al rubricii de gadgeturi și IT. 

 

 

 

 

 

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • A fost o emisiune de toata jena la RTV, ramane de vazut cum va fi la A3, dar cu cei doi nu prea cred ca se va schimba ceva.
    O emisiune noua de gadget & IT ce va fi difuzata in prima parte a duminicii (oare la ce ora?), deci au de gand sa faca concurenta emisiunii 2.0 de la Digi24?! :)) Nicio sansa.
  • @Dana Vasiliu: atat timp cat mai introduc cate un "jos Basescu" printre propozitii o sa fie ok.
    La A3 sunt emisiuni mult mai slabe. Cum e cea facuta de trei dudui, dimineata, unde ne arata cum sa infasuram cu sfoara un borcan si filmulete despre machiaj de pe youtube.
  • Niste valorosi! Daca ai fi vazut macar o emisiune realizata de cei doi in domeniul it-ului la Romania Tv, ti-ai fi dat seama ca oamenii astia nici nu stiu ce vorbesc, nici nu cunosc limba romana si nici nu au aptitudini de prezentatori. Prin urmare la RTV a fost un chitch. Cum credeti ca va fi la A3?

Trimite un comentariu