Skip to main content

Două telenovele noi pe Pro 2, fostul Acasă TV: un serial indian şi unul turcesc

 
Două telenovele noi pe Pro 2, fostul Acasă TV: un serial indian şi unul turcesc

Schimbarea Acasă TV în Pro 2 aduce doar două noutăţi în grilă. Cel puţin deocamdată. Postul TV are două noi seriale, din 28 august: Inimi rătăcite şi Secrete de familie.

Publicitate

În fiecare zi, de la 17:30, PRO 2 (fostul Acasă TV) a programat serialul indian Inimi rătăcite, a cărui poveste gravitează în jurul triunghiului amoros dintre Twinle, Yuvraj şi Knuj. Twinkle este îndrăgostită nebuneşte de Yuvraj, în ciuda faptului că mamele celor doi au un trecut nu tocmai fericit în comun. În realitate, Yuvraj o înşală pe Twinkle din dorinţa de a-şi răzbuna mama. Twinkle alege familia în locul iubirii şi astfel se mărită cu Kunj, un bărbat bogat care a fost mereu alături de ea, iar atunci când cei doi urmează să aibă un copil, Kunj are un accident. Crezând că soţul fetei sale a murit, mama lui Twinkle o va căsători pe aceasta cu Yuvraj, însă Kunj se întoarce şi descoperă cu uimire că soţia sa este acum alături de inamicul lui şi promite să se răzbune.

De la ora 21:00, de luni până duminică la PRO 2 difuzează Secrete în familie, un nou serial de producţie turcească. Kemal Ipekci, un om de afaceri faimos, trăieşte o viaţă de invidiat în Istanbul alături de soţie şi cei doi copii, Mert şi Cicek. Un incident care îl are ca protagonist pe fiul său scoate la lumină faptul că tatăl are, în paralel, o altă familie de care nimeni nu ştia. Iubita lui din tinereţe, Nilgun şi gemenii lor, Kadir şi Hasret, trăiesc în oraşul Adana, departe de ochii lumii. Kemal a fost nevoit să trăiască o viaţă dublă până atunci, dar, atunci când adevărul iese la iveală, Kemal trebuie să se lupte cu problemele neaşteptate, pentru a-şi proteja iubirea şi copiii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    as dori o telenovela italiana pe pro 2
  • Adina Adina
    Nu inteleg dc bagati atatea filme turcesti cand sunt si au fost atatea telenovele frmse
  • Adina Adina
    Nu inteleg dc bagati atatea filme turcesti cand sunt si au fost atatea telenovele frmse
  • andreea andreea
    Bagati serialul Rebelde. A fost un serial foarte urmarit.Cu siguranta va creste audienta din nou. Multa lume il cauta online pe internet dar nu sunt toate episoadele traduse si renunta.

Trimite un comentariu

sus