Skip to main content

O fostă actriță din Las Fierbinți, în serialul produs de Ruxandra Ion la Happy Channel

 
O fostă actriță din Las Fierbinți, în serialul produs de Ruxandra Ion la Happy Channel

După Andreea Ibacka, încă un nume se alătură proiectului O grămadă de caramele, continuarea seriei Când mama nu-i acasă, de pe Happy Channel. 

Este vorba despre actrița Alina Chivulescu, cea care a jucat timp de mai multe sezoane în serialul Las Fierbinți de pe Pro TV, în rolul Manuelei - soției primarului.

Publicitate

Actrița o interpretează pe Nora, o femeie care avea tot ce își dorește pentru a fi fericită: trei copii, un soț care o iubea din facultate, o casă frumoasă și multe planuri de viitor. După ce soțul, Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu), îi spune că vrea să divorțeze, lumea Norei s-a năruit.

“Este o mamă de trei copii care și-a dedicat întreaga viață familiei. Nu a lucrat niciodată, iar acum plătește prețul. Se trezește dintr-o condiție socială excepțională, se trezește forțată să trăiască fără veniturile cu care era obișnuită. Își mută locuința, își mută absolut tot și practic este nevoită să se readapteze la noile condiții. Bulversarea vine și din faptul că, în viața privată, are o grămadă de probleme. Copiii nu se adaptează. Cea mare își reia relația cu băiatul cu care ea nu este de acord. Încearcă pe de altă parte să-I înțeleagă și pe ei, deci trebuie să se apropie de ei. Ea luptă pentru relația cu Emil. Oricum, după o relație de 20 de ani, nici prin cap nu-i trecea vreodată că se va vedea în postura de femeie înșelată, de femeie trădată. În fine, învață să trăiască cu alte date decât era ea obișnuită să o facă.”, declară aceasta.

“O grămadă de caramele” reprezintă continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primavară, la Happy Channel. Deși, episodul va avea o oră comercială, formatul fiind adaptat pentru tv, tehnica de înregistrare rămâne aceeași: filmat integral cu telefonul mobil. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu