Skip to main content

O fostă actriţă din Las Fierbinţi, în serialul produs de Ruxandra Ion la Happy Channel

 
O fostă actriţă din Las Fierbinţi, în serialul produs de Ruxandra Ion la Happy Channel

După Andreea Ibacka, încă un nume se alătură proiectului O grămadă de caramele, continuarea seriei Când mama nu-i acasă, de pe Happy Channel.

Publicitate

Este vorba despre actriţa Alina Chivulescu, cea care a jucat timp de mai multe sezoane în serialul Las Fierbinţi de pe Pro TV, în rolul Manuelei - soţiei primarului.

Actriţa o interpretează pe Nora, o femeie care avea tot ce îşi doreşte pentru a fi fericită: trei copii, un soţ care o iubea din facultate, o casă frumoasă şi multe planuri de viitor. După ce soţul, Emil Şerban (interpretat de Andreas Petrescu), îi spune că vrea să divorţeze, lumea Norei s-a năruit.

“Este o mamă de trei copii care şi-a dedicat întreaga viaţă familiei. Nu a lucrat niciodată, iar acum plăteşte preţul. Se trezeşte dintr-o condiţie socială excepţională, se trezeşte forţată să trăiască fără veniturile cu care era obişnuită. Îşi mută locuinţa, îşi mută absolut tot şi practic este nevoită să se readapteze la noile condiţii. Bulversarea vine şi din faptul că, în viaţa privată, are o grămadă de probleme. Copiii nu se adaptează. Cea mare îşi reia relaţia cu băiatul cu care ea nu este de acord. Încearcă pe de altă parte să-I înţeleagă şi pe ei, deci trebuie să se apropie de ei. Ea luptă pentru relaţia cu Emil. Oricum, după o relaţie de 20 de ani, nici prin cap nu-i trecea vreodată că se va vedea în postura de femeie înşelată, de femeie trădată. În fine, învaţă să trăiască cu alte date decât era ea obişnuită să o facă.”, declară aceasta.

“O grămadă de caramele” reprezintă continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primavară, la Happy Channel. Deşi, episodul va avea o oră comercială, formatul fiind adaptat pentru tv, tehnica de înregistrare rămâne aceeaşi: filmat integral cu telefonul mobil.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus