Skip to main content

SHARED NEWS. „Cum au ajuns românii pe locul doi în lume la emigraţie. Motive şi consecinţe”, cel mai distribuit articol

 
Sursa foto: Adevarul.ro
Sursa foto: Adevarul.ro

Cozile lungi de la paşapoarte din ultimele zilei au redeschis pentru presă tema emigraţiei. „Cum au ajuns românii pe locul doi în lume la emigraţie. Motive şi consecinţe”, un text din ziarul Adevărul a fost ieri cel mai distribuit articol de pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Publicitate

Textul a fost distribuit pe Facebook de peste 5.200 de ori.

„Exodul românilor din ţară atinge cote alarmante. Cel mai recent raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) arată că ţara noastră este a doua într-un top mondial al migraţiei, după Siria, ţară lovită de un război civil. Specialiştii spun că în câţiva ani, România ar putea rămână fără forţă de muncă”, notează Adevărul.

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe Adevărul.ro, Digi24.ro şi Stirileprotv.ro.
Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.
1. adevarul.ro, Cum au ajuns românii pe locul doi în lume la emigraţie. Motive şi consecinţe”, de Sorin Ghica,- 5216 likes & shares;

2. digi24.ro, “Poliţistul, mai beat ca şoferul pus să sufle în fiolă’, - 2884 likes & shares;

3. adevarul.ro, “Scene revoltătoare în Retezat, locul de vis batjocorit de turiştii de picnic. „Astfel de (ne)oameni nu au ce căuta în parc”, de Daniel Guţă, - 2801 likes & shares;

4. adevarul.ro, “Kelemen Hunor, replică pentru Pleşu după editorialul din „Adevărul“: Aleg să fiu considerat mai degrabă prost crescut, dar sincer, decât cu tact, dar meschin”, - 1329 likes & shares;

5. stirileprotv.ro, “Atentat în Barcelona. 13 morţi şi 100 de răniţi după ce o dubă a intrat în mulţime. Doi suspecţi au fost arestaţi”, de autor neprecizat, - 785 likes & shares.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un cititor Un cititor
    Ana, esti sigura ca România nu va ramane fara forta de munca? Priveste in jur sa vezi cate anunturi de angajare exista. Sa vezi ce va fi dupa 10 ani.

    Alex2, are dreptate. In aceasta tara curge laptele si mierea. Toti cei care spun altceva sunt oameni rai.
  • alex2 alex2
    Vai... nu se poate, e o minciuna.
    In urma cu doua zile, Olguta era la A3 unde prezenta realizarile marete. Juma' de ecran ea, juma' un text mare cu depasirile la recolta pe hectar. Si zicea, impreuna cu"zeul somnului" care o ridica in slavi, ca rupem planeta la dezvoltare, agricultura, salariu mediu si absorbtie de fonduri. Aici e un paradis, numa' oamenii rai zic altfel.
    Sunt sigur ca ONU asta e sponsorizat tot de Soros, dusmanul PSD-ului.
  • Ana Manole Ana Manole
    Romania nu va ramane fara forta de munca, asta e sigur, important este sa nu fim transformati intr-o republica bananiera, si ca sa evitam asta, e bine sa nu-i mai acuzam pe cei care prefera ajutoarele sociale, in locul unor salarii de mizerie oferite de patronii straini. Ajutoarele sociale sunt date si cu acest scop : ca omul sa nu fie obligat sa accepte orice loc de munca injositor, ca in tarile bananiere, unde oamenii muncesc pe nimic doar pentru ca nu au alternativa si patronii profita de aceasta disperare a localnicilor.

Trimite un comentariu

sus