Skip to main content

Show-ul cu Florin Busuioc, pe Pro TV din toamnă. Căpitani de echipă: o actriţă şi un comediant de improvizaţie

 
Show-ul cu Florin Busuioc, pe Pro TV din toamnă. Căpitani de echipă: o actriţă şi un comediant de improvizaţie

România, jos pălăria, programul pe care Florin Busuioc îl va prezenta la Pro TV, va fi pe post în grila de toamnă, anunţă Pro TV.

Publicitate

Busu va fi gazda emisiunii, iar căpitanii echipelor concurente vor fi o actriţă şi un comediant. Este vorba de Tania Popa (originară din Republica Moldiva) şi de Cătălin Neamţu.

"Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeaşi scenă în spectacole de improvizaţie", spune Cătălin Neamţu despre relaţia cu Tania Popa.

România, jos pălăria este un program realizat în România după formatul internaţional I love my contry. În emisiune, două echipe de vedete răspund la întrebări legate de România.

Paginademedia.ro a scris despre achiziţia formatului de către Pro TV în exclusivitate, aici.

Pro TV, despre format:.

România, jos pălăria! este un show despre celebrarea cu nostalgie, dar în acelaşi timp cu umor şi auto-ironie a evenimentelor şi oamenilor, care au pus amprenta puternic pe ţara noastră. Emisiunea este un concurs pe echipe de vedete, care vor trebui să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenţii vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câştiga cât mai multe puncte şi a ajunge în runda finală.

Florin Busuioc:

„Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu sunt alţii! Totuşi, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă ţara asta, pentru că în pofida tuturor ciudăţeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o ţară jos pălăria!

Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoţionant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o naţie cu bune şi cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaţionale! Luaţi-vă familia, aşezaţi-vă în faţa televizorului şi trăiţi împreună cu noi bucuria şi emoţia de a face parte din această naţie superbă şi nu uitaţi ca la final, cu mândrie, să spuneţi România, jos pălăria!”.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iuli, au mai incercat si cu kids sing si au scos din grila
  • Iuli Iuli
    MasterChef mai revine? Am auzit ca Kanal D vrea sa cumpere formatul
  • Allex Allex
    3 pe toate targeturile(ad4s) .
  • Iuli Iuli
    Audienta "Aventura cu 4 stele" ?
  • Alex Alex
    Unde e filmata emisiunea aceasta? In studioul din Pache? Pare in platou la Maruta..
  • Lucian Lucian
    Milisor, Antenuta e atat de slaba ca nici oameni la PR nu mai are....sau au, dar nu-i duce capul sa faca niste articole de PR.
  • mile mile
    ce multe articole ddespre pro tv , despre emisiunile de la antena mai rar evident, de ce nu ati scris ca azi incepe emisiunea din grecia, daca era la pro tv oare trecea cu vederea , ce corectitudine

Trimite un comentariu

sus