Skip to main content

CITĂRI. Sintagma preferată de posturile care au dat imaginile Goțiu-Palada: "la o emisiune TV"

 
CITĂRI. Sintagma preferată de posturile care au dat imaginile Goțiu-Palada: "la o emisiune TV"

Cum au relatat posturile la știri scandalul zilei: Mihai Goțiu, lovit la B1 TV de Mirel Palada? Cum au precizat sursa? Au spus numele postului? Răspunsul: parțial. 

Publicitate

Sintagma preferată de majoritatea posturilor de știri a fost că incidentul a avut loc "într-un post de televiziune", ca, de altfel, în toate situațiile în care posturile preiau imagini de la canale concurente. Toate stațiile s-au ferit să pună pe burtieră numele canalului unde s-a întâmplat - B1 TV. Sau să îl pronunțe prin vocea prezentatorilor.

O trecere în revistă așa cum s-a întâmplat la jurnalul de prânz.

Antena 3: "Mihai Goțiu, bătut de Mirel Palada într-un studio TV", a pus postul pe ecran. La imaginile din studioul B1, a fost precizată sursa pe ecran, chiar cu logo-ul B1 TV (singurul post care a dat și logo-ul).

Realitatea TV: "Pauză de publicitate cu pumni" a fost burtiera care a rulat la prânz pe Realitatea TV. Pe imaginile de la B1 TV era trecut numele postului b1TV.

România TV: "Bătaie cu pumni și picioare în studioul unei televiziuni", a scris și România TV. Peste imagini a fost pus B1 TV.

Digi 24: "Dispută politică cu pumni" a fost burtiera de la Digi 24. Postul s-a ferit să spună numele postului din vocea prezentatorilor: aflam că "s-a întâmplat în timpul unei emisiuni TV" sau "în pauza de publicitate a unei emisiuni TV". B1 TV apărea doar peste imaginile preluate, cu "Sursă B1 TV"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu