Skip to main content

Fără Greeg şi Onuc la matinalul Pro FM. Un nou cuplu de prezentatori le ia locul

 
Fără Greeg şi Onuc la matinalul Pro FM. Un nou cuplu de prezentatori le ia locul

Schimbări în matinalul Pro FM. Ramona Dumitrescu şi Sebastian Coţofană vor prezenta, din această toamnă, Dimineaţa Blană, emisiunea de dimineaţă de la Pro FM, începând din 11 septembrie. Greeg şi Onuc, cuplul de prezentatori care s-a ocupat până acum de emisiunea matinală, vor trece pe un alt tronson orar, drive time (16.00 - 19.00).

Publicitate

„Suntem Ramona Dumitrescu şi Sebastian Coţofană şi, incepând din 11 septembrie, promitem să vă facem dimineţile blană. Poate că o să ne iubiţi, poate că nu. Dar ca să vă daţi seama, trebuie să ne ascultaţi măcar puţin. Suntem total diferiţi şi tocmai asta ne place cel mai mult. Cu siguranţă, pentru fiecare poveste vom avea păreri diferite şi suntem convinşi că ascultătorilor noştri nu le va greu să se identifice cu unul dintre noi. Nu vom încerca să facem radio într-o manieră tradiţională, vă vom face fiecare DIMINEAŢĂ BLANĂ “, este mesajul celor doi.

“La-nceput de toamnă, pornim cu toţii la drum, având în minte un scop, anume ca energia aceasta super faină pe care radioul o trăieşte acum, prin oamenii din emisie, să ajungă şi la ascultători. Tineri sau mai în vârstă, se vor regăsi în energia asta sau, cel puţin, vor simţi ce înseamnă să fii bine cu Pro FM.“ a declarat directorul postului, Marius Dobre.

Cum va arăta grila Pro FM în această toamnă

  • Ramona şi Coţofană, dimineaţa, de luni până vineri
  • Următoarele tronsoane sunt acoperite de Nico (de la 10.00 la 13.00) şi de Mădălina (13.00 – 16.00).
  • După ora 16.00, intră Greeg şi Onuc
  • Virgil Batista, de la 19.00 la 21.00, urmat de Florin Goldic.
  • Weekendurile sunt acoperite de Nono şi Diana, 08.00, urmaţi de George Vintilă (sâmbătă de la 14.00, duminică de la 12.00) şi Călin Olah (sâmbătă de la 18.00, duminică de la 16.00).

Cei doi prezentatori de la Dimineaţa Blană:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Taxidermistul Taxidermistul
    Toamna matinalul naparleste?
  • Mircea Mircea
    I-am mai auzit pe cei doi seara și încă de atunci am crezut că se potrivesc perfect dimineața. Titlul noului matinal nu se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de-aia unora li se pare *** (deși dacă stau bine să mă gândesc nu știu cât de inteligentă poate fi strategia unui radio de a se adresa tinerilor în ziua de azi)..
  • Thor Thor
    @Florin, ai dreptate cu privire la George Vintilă. E unul dintre cei mai buni oameni de radio de la noi. Eu nu înțeleg de ce a făcut să facă doar animație, timp de atâția ani, în loc să facă ceva de autor, care să îi pună în valoare calitățile. Omul e inteligent, are umor și e trecut prin viață. E cu mult peste orice animator de la CHR-urile noastre și s-ar integra lejer și la posturile mai "serioase".
  • Borosteanu Cristian Stefan Borosteanu Cristian Stefan
    Vor ajunge precum Virgin Radio...
  • Harcea - Parcea Harcea - Parcea
    Intr-adevar va fi un matinal nu blana ci scandura de bun, pentru ca nu va face audienta nici cat negru sub unghie. Va fi batut si de Itsy Bitsy sau de Smart Fm. Domnul Cotofana a lucrat pe la Zu, deci are ceva experienta in radio dar nu a facut nimic pana acum care sa fie WOW. Dar domnisoara Dumitrescu in baza caror competente a fost angajata sa faca un matinal, daca nu are deloc experienta in radio ? Doar pentru ca este ”olteancă simpatică foc și carismatică, 25 de ani, îndrăgostită de informație și de tot ceea ce este nou”? Sursa site Profm.
    Nu era normal sa faca un casting, fie el si de ochii lumii ? Pe zi ce trece pierd tot mai multi ascultatori. Au noroc cu Nico ca mai ridica un pic stacheta, dar in rest... Daca ar face un casting national, ar putea inlocui nu o singura persoana, ci toata echipa din radio si nu cu incepatori ci cu oameni care fac radio de mult timp, oameni cu idei, oameni cu voce, oameni care fac audienta la radiourile locale, dar din pacate doar locale daca nu au avut pile ca sa lucreze la unul national.
  • Florin Florin
    Cu numele asta de program ma indoiesc ca vor ajunge la toate categoriile de public, nici macar din curiozitate. Ce nu inteleg eu e de ce l-au exilat in weekend pe George Vintila, dupa parerea mea cel mai bun dintre toti animatorii de la radiourile de gen, poate cu toti atatia ani de experienta de radio, dar teribil de plafonati.
  • Adi Adi
    Doamne ce ,,minti luminate,,!! Dimineata blana???? Sigur nu e o greseala??? Cu asemenea slogan vor sa fie diferiti?? Cum a pus mana digi pe Profm, cum s-a ales praful! Dar cu blana sigur rezolva cazul.Definitiv!

Trimite un comentariu

sus