Skip to main content

Gold FM: revin Gianina Corondan și Radu Buzăianu. Grilă cu Irina Margareta Nistor, Bogdan Gămăleț și Alex Vasilache – Jukebox

 
Gold FM: revin Gianina Corondan și Radu Buzăianu. Grilă cu Irina Margareta Nistor, Bogdan Gămăleț și Alex Vasilache – Jukebox
Echipa matinalului: Arthur Palaghia, Gianina Corondan și Radu Buzăianu

Gold FM anunță noua grilă de toamnă a postului. Revin pe post, la matinal, Gianina Corondan și Radu Buzăianu. Va avea emisiune pe post și Alex Vasilache, solistul de la Jukebox, trupă care s-a făcut cunoscută ca bandul de la Cronica Cârcotașilor.

Publicitate

Vasilache va prezenta Overtime, împreună cu Dan Andreșescu, "un program în care realizatorii vor comenta veseli tot ce e nou, tot ce e de văzut/făcut".

Emisiuni săptămânale vor mai avea și Irina Margareta Nistor și jurnalistul Bogdan Gămăleț (un program de interviuri, vinerea). Raluca Moianu va prezenta un program, tot vinerea.

Din această toamnă, postul de radio este disponibil și printr-o aplicație de mobil, penttru platformele iOS și Android).

Grila de toamnă Gold FM, începând din această săptămână:

Gold Fm aduce pe 96.9 sau Live pe www.radiogoldfm.ro ori prin noua aplicație de mobil (disponibilă pe ambele platforme iOS și android) atât emisiunile îndrăgite deja de ascultătorii săi, dar și programe noi și emisiuni modificate.

Emisiunile de linie:

7.00-10.00: luni-vineri: Gold Morning, cu Gianina Corondan, Radu Buzăianu și Arthur Palaghia.

10.00-12.00: luni-vineri: Travel Man. Emisiune de travel cu Bogdan Popescu

14.00-16.00: luni-joi, Gold FM de vreme, cu Alina Dimitriu. "Personalități GOLD, istorioare interesante sau povești de viață.

17.00-19.00: luni-joi, Overtime, cu Alexa Vasilache (Jukebox) și Dan Andreșescu

Alex Vasilache:

“În primul rând, surpriza este că suntem o echipă nouă în lumea radioului. Poate este surprinzătoare noua mea ipostază de om de radio. E drept, colegii de la Jukebox îmi spun că vorbesc prea mult pe scenă, așa că pare natural că m-am îndreptat spre un domeniu în care pot comunica liber cu publicul."

Vinerea, emisiunile “de autor”

10.00-12.00: IT Republic, cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun

13.00-14.00: Vocea filmelor, cu Irina Margareta Nistor

14.00-15.00: Oameni de aur. Serie de interviuri cu Bogdan Gămăleț.

Bogdan Gămăleț:

“Emisiunea Oameni de aur este destinată celor care vor să cunoască oameni de top, valori ale societăţii noastre, să afle cum au ajuns “sus”, de unde au pornit, cum privesc lumea, ce transmit celor pentru care constituie un exemplu, ce greşeli au făcut, ce riscuri şi-au asumat etc.

Invitaţii sunt persoane publice şi nu numai; sunt pe locul 1 în domeniul în care activează, sau sunt pe locul 1 în preferinţele publicului, chiar dacă încă nu au ajuns la “medalia de aur” (ex.: Simona Halep).

Emisiunea doreşte să arate şi faţa frumoasă a României, nu politicieni corupţi, nu hoţi exportaţi, nu escroci de renume mondial. Nu facem politică, aducem un elogiu excelenţei”, explică realizatorul.

15.00-17.00: Pe românește, cu Gabriel Fereșteanu. Timp de două ore își propune să atragă atenția asupra problemelor din societatea românească într-o manieră multimedia (radio/ vlogg/ presă scrisă/tv).

17.00-19.00: Drive Time coaching, cu Raluca Moianu, "în care subiectele abordate se axează pe timp liber și dezvoltare personală".

Raluca Moianu:

“Este un program relaxant, de drive time, cu ce e de văzut/făcut sau ce ne-a plăcut la capitolul carte, film, teatru sau concerte în București. Mai găsești … tot ceea ce este nou și provocator și poate fi catalogat drept hipsteresc, poveștile bucatelor de la masa de seară sau istorioarele unor oameni sau locuri care ne fac mândri că suntem români”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ascultam si alte matinale, ne place Dobrovolschi, dar era o data sa fac accident razand la ceva ce zicea Radu Buzaianu :)) f funny tipul.
  • Eu o ascult cu placere pe Alina Dimitriu, fiindca e printre putinii oameni de radio care mai transmit ceva si nu par doar robotei la microfon. Programul ei se numeste "Gold Fm de vreme buna", poate corectati.

Trimite un comentariu