Skip to main content

Gold FM: revin Gianina Corondan şi Radu Buzăianu. Grilă cu Irina Margareta Nistor, Bogdan Gămăleţ şi Alex Vasilache – Jukebox

 
Echipa matinalului: Arthur Palaghia, Gianina Corondan şi Radu Buzăianu
Echipa matinalului: Arthur Palaghia, Gianina Corondan şi Radu Buzăianu

Gold FM anunţă noua grilă de toamnă a postului. Revin pe post, la matinal, Gianina Corondan şi Radu Buzăianu. Va avea emisiune pe post şi Alex Vasilache, solistul de la Jukebox, trupă care s-a făcut cunoscută ca bandul de la Cronica Cârcotaşilor.

Publicitate

Vasilache va prezenta Overtime, împreună cu Dan Andreşescu, "un program în care realizatorii vor comenta veseli tot ce e nou, tot ce e de văzut/făcut".

Emisiuni săptămânale vor mai avea şi Irina Margareta Nistor şi jurnalistul Bogdan Gămăleţ (un program de interviuri, vinerea). Raluca Moianu va prezenta un program, tot vinerea.

Din această toamnă, postul de radio este disponibil şi printr-o aplicaţie de mobil, penttru platformele iOS şi Android).

Grila de toamnă Gold FM, începând din această săptămână:

Gold Fm aduce pe 96.9 sau Live pe www.radiogoldfm.ro ori prin noua aplicaţie de mobil (disponibilă pe ambele platforme iOS şi android) atât emisiunile îndrăgite deja de ascultătorii săi, dar şi programe noi şi emisiuni modificate.

Emisiunile de linie:

7.00-10.00: luni-vineri: Gold Morning, cu Gianina Corondan, Radu Buzăianu şi Arthur Palaghia.

10.00-12.00: luni-vineri: Travel Man. Emisiune de travel cu Bogdan Popescu

14.00-16.00: luni-joi, Gold FM de vreme, cu Alina Dimitriu. "Personalităţi GOLD, istorioare interesante sau poveşti de viaţă.

17.00-19.00: luni-joi, Overtime, cu Alexa Vasilache (Jukebox) şi Dan Andreşescu

Alex Vasilache:

“În primul rând, surpriza este că suntem o echipă nouă în lumea radioului. Poate este surprinzătoare noua mea ipostază de om de radio. E drept, colegii de la Jukebox îmi spun că vorbesc prea mult pe scenă, aşa că pare natural că m-am îndreptat spre un domeniu în care pot comunica liber cu publicul."

Vinerea, emisiunile “de autor”

10.00-12.00: IT Republic, cu Carmen Ivanov şi Mihai Crăciun

13.00-14.00: Vocea filmelor, cu Irina Margareta Nistor

14.00-15.00: Oameni de aur. Serie de interviuri cu Bogdan Gămăleţ.

Bogdan Gămăleţ:

“Emisiunea Oameni de aur este destinată celor care vor să cunoască oameni de top, valori ale societăţii noastre, să afle cum au ajuns “sus”, de unde au pornit, cum privesc lumea, ce transmit celor pentru care constituie un exemplu, ce greşeli au făcut, ce riscuri şi-au asumat etc.

Invitaţii sunt persoane publice şi nu numai; sunt pe locul 1 în domeniul în care activează, sau sunt pe locul 1 în preferinţele publicului, chiar dacă încă nu au ajuns la “medalia de aur” (ex.: Simona Halep).

Emisiunea doreşte să arate şi faţa frumoasă a României, nu politicieni corupţi, nu hoţi exportaţi, nu escroci de renume mondial. Nu facem politică, aducem un elogiu excelenţei”, explică realizatorul.

15.00-17.00: Pe româneşte, cu Gabriel Fereşteanu. Timp de două ore îşi propune să atragă atenţia asupra problemelor din societatea românească într-o manieră multimedia (radio/ vlogg/ presă scrisă/tv).

17.00-19.00: Drive Time coaching, cu Raluca Moianu, "în care subiectele abordate se axează pe timp liber şi dezvoltare personală".

Raluca Moianu:

“Este un program relaxant, de drive time, cu ce e de văzut/făcut sau ce ne-a plăcut la capitolul carte, film, teatru sau concerte în Bucureşti. Mai găseşti … tot ceea ce este nou şi provocator şi poate fi catalogat drept hipsteresc, poveştile bucatelor de la masa de seară sau istorioarele unor oameni sau locuri care ne fac mândri că suntem români”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danaaa Danaaa
    Ascultam si alte matinale, ne place Dobrovolschi, dar era o data sa fac accident razand la ceva ce zicea Radu Buzaianu :)) f funny tipul.
  • nerăbdătorul - nu sunt robot nerăbdătorul - nu sunt robot
    100% de acord cu Swap. Întotdeauna am admirat-o pentru melodiile selectate în funcție de evenimente/ aniversări.
  • Swap Swap
    Eu o ascult cu placere pe Alina Dimitriu, fiindca e printre putinii oameni de radio care mai transmit ceva si nu par doar robotei la microfon. Programul ei se numeste "Gold Fm de vreme buna", poate corectati.

Trimite un comentariu

sus