Skip to main content

National Geographic lucrează la sezonul doi al seriei Marte, în care joacă și Anamaria Marinca

 
National Geographic lucrează la sezonul doi al seriei Marte, în care joacă și Anamaria Marinca

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al seriei de ficțiune Marte au început în această vară, în Budapesta, anunță reprezentanții postului.

Serialul, ce îmbină dramatizarea futuristă cu secvențe de documentar, va continua să examineze cum va arăta viața atunci când vom deveni o specie interplanetară.

Publicitate

Sezonul al doilea al serialului Marte este programat să debuteze în prima parte a anului 2018, pe National Geographic, în 171 de țări și 45 de limbi.

În noul sezon, format din șase părți, acțiunea are loc mai mulți ani în viitor, după ce astronauții de pe Daedalus au construit o colonie în toată regula: Olympus Town. Cum specia umană este acum o specie interplanetară, Marte examinează impactul oamenilor asupra planetei roșii și consecințele planetei asupra oamenilor.

Citește și: INTERVIU. Anamaria Marinca, despre rolul din Mars: „Am făcut o săptămână de antrenamente și teste cu un astronaut adevărat”
 

În acest nou sezon, MARTE anunță noua sa echipă internațională de călători și moguli interplanetari: Esai Morales (Ozark, NYPD Blue) în rolul Roland St. John, CEO al întreprinderii private Lukrum Corporation; Roxy Sternberg (Emerald City, Chewing Gum) în rolul Jen Carson, șef de operațiuni la colonia minieră Lukrum; Gunnar Cauthery (Genius, War Horse) în rolul locotenentului Michael Glenn, cel mai nou membru al coloniei Olympus Town și șef-adjunct; Levi Fiehler (The Fosters, Mission Control) în rolul Cameron Pate, technician de biologie moleculară în Olympus Town; Evan Hall (Orange is the New Black, The Following) în rolul Shep Master, membru nou al echipei Lukrum; Akbar Kurtha (24, Syriana) în rolul doctorului Johar, un psiholog ce-și pune cunoștințele în slujba dezvoltării Olympus Town; și Jeff Hephner (Chicago Med, Code Black) în rolul Kurt Hurelle, conducătorul coloniei miniere Lukrum.

Totodată vor fi prezenți și JiHAE (Mortal Engines) în rolul Hanna Seung, pilotul misiunii și în rolul surorii gemene Joon Seung, controlor de zbor al misiunii; Sammi Rotibi (The Darkest Minds, Once Upon a Time in Venice) în rolul Robert Foucault, inginer mecanic și robotician nigerian; Alberto Ammann (Narcos, Apaches) în rolul Javier Delgado, hidrolog și geochimist; Clémentine Poidatz (Marie Antoinette, Shut in) în rolul Amelie Durand, fizicianul și biochimistul misiunii, de origine franceză; Anamaria Marinca (4 Months, 3 Weeks and 2 Days, Fury) în rolul Marta Kamen, exobiolog și geolog rus; și Cosima Shaw (The Danish Girl, Dirk Gently) în rolul Leslie Richardson, fizician nuclear britanic.

”Acest sezon ne poartă într-un teritoriu cu totul nou”, spune producătorul Johnson. ”Fără legi, fără guvern și fără niciun fel de plase de siguranță, cum este să fii printre primii colonizatori de pe Marte? Nu numai că explorăm pericolele și misterele acestei lumi noi, dar și ceea ce înseamnă să fii om într-un loc unde trăiesc atât de puțini ca tine.”

”Lupta dintre industria privată și explorarea științifică va ajunge la un punct culminant pe planeta roșie, așa cum am văzut că se întâmplă și pe Pământ”, adaugă Wilkes, cocreator și producător executiv pentru RadicalMedia. ”În fapt, întrebarea fundamentală pe care o adresăm în acest sezon este: putem învăța din greșelile trecute sau suntem condamnați să luăm aceleași decizii eronate și pe altă planetă?”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu