Skip to main content

Rubrica Economica Express începe azi la România TV. Coordonator, fostul director editorial. Cine o prezintă

 
Rubrica Economica Express începe azi la România TV. Coordonator, fostul director editorial. Cine o prezintă

Economica Express, un grupaj cu informații economice începe azi la România TV. Coordonator este fostul editorial al stației, Cătălin Popa.

Vineri, de la 18.30, va intra pe post o ediție pilot, urmând ca grupajul să intre pe formatul normal de luni, 18 septembrie.

Știrile, realizate în parteneriat cu economica.net, site din același grup, vor avea cinci minute.

Publicitate

Cine le prezintă?

Economica Express va fi prezentată de Olimpia Simion. Până în prezent, Olimpia Simion a lucrat la România TV, însă în spatele camerelor.

O nouă linie de business

Grupajul de știri economice face parte dintr-o nouă "linie de business" a grupului media, care va mai include conferințe și evenimente, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Popa, fost director editorial România TV, în prezent coordonator al acestui proiect.

Cătălin Popa, director editorial România TV, s-a întors la postul de știri după un concediu de peste două luni. S-a întors doar pentru noul proiect.

Mă voi ocupa de o linie nouă de business: o rubrică de știri economice, conferințe și evenimente”, spune el.

CITEȘTE ce spune Cătălin Popa despre noul proiect, despre rubrică, despre evenimente și despre cum va convinge multinaționalele criticate de România TV să fie sponsori, AICI

Citește și:

 VIDEO. Promo-ul noii rubrici Economica Express

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • pfff. aiureli a la catalin popa. e vorba de curba lui gauss, omul e pe panta descendenta, au disparut magnatii cu bani, iar popa e patat, nu il mai ia nimeni din piata media, asa ca se joaca si el la groapa cu nisip.

Trimite un comentariu