Skip to main content

AUDIENŢE. Ultimele audiţii Vocea României. Câţi români s-au uitat

 
AUDIENŢE. Ultimele audiţii Vocea României. Câţi români s-au uitat

AUDIENŢE. Vocea României a fost urmărită la ultima rundă de audiţii de peste 1,6 milioane de persoane, la nivel naţional. Show-ul de pe Pro TV a avut un plus de 700.000 de persoane faţă de locul al doilea, ocupat de Antena 1, care a avut pe intervalul Vocii o parte din emisiunea The Wall şi X Factor.

Publicitate

De menţionat. X-Factor a inceput după ora 21.00 si s-a terminat aproape de miezul nopţii.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele confruntării Vocea României - X Factor, de vineri, 13 octombrie:

NAŢIONAL. Vocea a obţinut o medie de 1,6 milioane de persoane, în fiecare minut de difuzare, în timp ce pe Antena erau în jur de 920.000. Prima TV intră în top cinci cu o nouă redifuzare a seriei B.D La munte şi la mare.

URBAN. Show-ul de talente de pe Pro TV s-a apropiat, la oraşe, de o medie de un milion de persoane, dublu faţă de Antena 1. Kanal D a fost pe trei dar aproape de Antenă.

COMERCIAL. Vocea a contat şi pe publicul comercial, cu aproape 450.000, media de telespectator cu vârste între 18 şi 49 de ani. Pe Antena erau aproape 260.000.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.657.000 9.2 20.7
2 Antena 1 925.000 5.1 11.5
3 Kanal D 877.000 4.9 10.9
4 National TV 417.000 2.3 5.2
5 Prima TV 404.000 2.2 5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10) în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 921.000 9.5 21.6
2 Antena 1 484.000 5 11.3
3 Kanal D 430.000 4.4 10.1
4 DigiSport 1 261.000 2.7 6.1
5 Prima TV 199.000 2 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 446.000 9.9 28.2
2 Antena 1 256.000 5.7 16.2
3 Prima TV 106.000 2.4 6.7
4 Kanal D 106.000 2.3 6.7
5 DigiSport 1 104.000 2.3 6.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

AUDIENŢELE de SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Kanal D scade de tot în audiențe.
  • iche iche
    mie mi se pare ca aceasta comparatie, X Factor-Vocea e putin deplasata. Intr-adevar, ambele au la baza talent muzical dar mai repede as compara X Factor cu Romanii au Talent.
  • mile mile
    ce de specialisti , dar de ce nu ziceti de sua nimic , conteaza tv nbc
  • canarus canarus
    In final, sunt de acord ca nu conteaza decat ceea ce rezulta din toate aceste show-uri. De exemplu, Ilinca si Alex Florea care au fost anul acesta locul 7 la Eurovision (locul 5 in televotingul european, votul juriului european i-a tras in jos catre locul 7), au fost si la Vocea si la X Factor, si nu a castigat nimic nici unul dintre ei doi. Acum sunt cunoscuti de toata tara, si vor fi cunoscuti mereu, chiar si peste ani.
  • F F
    @ canarus : nu știu de Italia, dar în Uk când era la BBC The Voice parca devenise show ul momentului, iar X Factor lua bătaie de la Uite cine dansează.

    @ Gibson : an de an audienta Vocii a fost pe aici. Parca anul ăsta au avut cea mai mare cota de piață la debut, deci nu știu unde vezi tu ca merge în scădere. Cat despre restul chestiilor, Vocea rămâne una din cele mai bine produse din România. Dacă la Vocea ți se pare ca lungesc momentele, nu știu ce mai poți spune despre X Factor. Preselecțiile acolo vor continua, în timp ce la Voce s au terminat.
  • Gibson Gibson
    In prezent, in UK, The Voice și X Factor sunt transmise de același canal (ITV), dar in perioade diferite ale anului. X Factor înregistrează audiențe mai mari însă.
  • Gibson Gibson
    @Mile, nu neaparat. The Voice era difuzat de BBC One in UK pana in 2016, când au renunțat la el din cauza costurilor de producție.
  • mile mile
    bastian , ce fanatic protevist de doi lei , canarus dar exista vocea italiei te intreb sau vocea britaniei , canarus , pai la fel e si in romania , s-au remarcat mai mult cei de la x factor , audienta nu conteaza aici , asta depinde ce post difuzeaza , poate x factor este in marea britanie pe postul cel mai vizionat
  • canarus canarus
    @ Mile
    In Italia si UK, Vocea nu conteaza. Spune o singura vedeta internationala care a fost la The Voice, in orice tara din lume. Doar Christina Grimmie care a fost asasinata la 22 de ani. Nimeni altcineva nu s-a remarcat de la The Voice, nicaieri in lume.
  • Gibson Gibson
    Audiența vocii,deși ramane cea mai mare, e in scadere... Anul asta mi-am propus sa urmăresc Vocea și nu X Factor ca in anii precedenți, dar după primele ediții m-am întors la X. Organizarea este net superioară la Vocea, însă prefer formatul X Factor, pentru ca e mai “diversificat”. La VR RO sunt deranjante toate discuțiile interminabile dintre antrenori, care de multe ori sunt de-a dreptul stupide... In SUA show-ul pune accent pe VOCE, și nu pe poveștile lacrimogene ale tuturor concurenților sau pe pălăvrăgelile antrenorilor. La X Factor accentul cade pe show, iar concurenții au libertatea sa se manifeste cum doresc pe scena și sa interacționeze la fel cu jurații. Evident ca se mai strecoară și pe aici niște momente penibile de dragul show-ului, dar prefer niște glume mai puțin reușite din partea juratilor, decât niște parlamentari inutile & ironii de prost gust aruncate intre antrenori. Ca sa nu mai spun ca e vizibil care dintre talent show-uri a lansat mai multe vedete pe piața muzicală din Romania și deci, unde vin concurenții mai buni. Vizavi de audiență @canarus, nu știu ce sa spun despre afirmația ta... doar in UK, din ce știu eu, audiența X Factor este peste The Voice și asta pe buna dreptate (va invit și pe voi sa urmăriți X Factor UK dacă vreți sa vedeți cum arată un talent show la cel mai înalt nivel). In SUA, X Factor a fost demult anulat din cauza audientelor extrem de mici, in comparație cu The Voice care scotea audiențe de 3 ori mai mari...
  • Allex Allex
    Canarus, format The Voice este superior X Factor in toate tarile in care sunt produse cele 2 formate!
  • Bastian Bastian
    Ce de hantenisti habarniști pe aici... vocea româniei e mult peste null factor...imagine,juriu,format,sunet,HD...HD la pro TV e..Hd pe când HD la hantena e un SD+...Forza pro
  • mile mile
    in care tari canarus
  • canarus canarus
    Daca esti femeie la Vocea Romaniei sa nu o alegi niciodata pe Loredana ca ea este acolo pentru alte motive...hormonale.
    In alte tari X Factor este mult deasupra Vocii, dar in Romania Vocea castiga doar din cauza amatorismului celor de la Antena.
  • mile mile
    cei iuli, nu iti place kanal d pe 4 de vrei joi, las f 12 antene 7 rating

Trimite un comentariu

sus