Skip to main content

Cine face campania online de 15.000 de euro pentru ANCOM

 
Cine face campania online de 15.000 de euro pentru ANCOM

Campania online demarată recent de Autoritatea de reglementare în comunicații - ANCOM este făcută prin agenția Strategad.

Publicitate

Agenția a câștigat licitația ANCOM despre care paginademedia.ro a scris aici. Valoarea contractului: 15.000 de euro.Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) a atribuit direct catre agentia Strategad, in data de 15 septembrie, un contract media in valoare de peste 15.000 de euro (69.200 lei, fara TVA) pentru promovarea pe internet a site-urilor Portabilitate.ro,Veritel.ro, Netograf.ro si InfoCentru - instrumente gratuite de informare pentru utilizatorii de comunicatii electronice, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Strategad promoveaza pe internet instrumentele de informare ale arbitrului telecom.

Campania de informare se desfasoara inclusiv pe Facebook in 18 septembrie – 31 decembrie 2017.Agentia Strategad CM SRL este detinuta de Mihai Cristian (95%) si Chiriac Alin Ciprian (5%), potrivit datelor de la registrul Comertului. Anul trecut, agentia a raportat un profit net de 217.023 lei, arata datele de la Ministerul de Finante.Citește și:

 

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu