Skip to main content

Giovanni Francesco a ieșit din acționariatul Music Channel și Hit Music Channel

 
Giovanni Francesco a ieșit din acționariatul Music Channel și Hit Music Channel
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click

A renunțat la posturile pe care le-a înființat. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi modificarea de acționariat a societății care operează Music Channel și Hit Music Channel, prin care Giovanni Francesco iese din acționariatul societății.  

Giovanni Francesco, cunoscut în trecut ca iubitul Ioanei Băsescu, a cedat jumătatea sa din societate în favoarea celuilalt acționar Integrasoft SRL. Integrasoft este deținut integral de compania RCS&RDS. 

„Domnul Giovanni a decis să renunțe la acțiunle dânsului, nu știm din ce motive, și a decis să cedeze către Integrasoft”, a spus Lucian Mihai, reprezentantul RCS în relația cu CNA.

Publicitate

RCS&RDS a intrat în acţionariatul Music Channel în vara lui 2010. Music Channel a primit licenţă audiovizuală de la CNA pe 22 mai 2008, potrivit Mediafax, iar televiziunea controlată la momentul respectiv doar de Giovanni Francesco s-a lansat în iunie 2008. În 2011, societatea a primit licență pentru cea de-a doua televiziune muzicală, Hit Music Channel. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu