Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul a dat titlul zilei: „HALEPRIMA!”

 
PRESA DE AZI. Adevărul a dat titlul zilei: „HALEPRIMA!”

Simona Halep deschide prima pagină a ziarelor Adevărul și Click! de astăzi. „HalePrima” este găselniță isteață găsită de Adevărul pentru a arăta că, începând de astăzi, românca este numărul unu mondial, ea fiind și prima româncă ajunsă pe primul loc în clasamentul WTA. 

Publicitate

„Dacă cineva se întreabă ce stă în spatele acestei performanțe, atunci răspunsul scurt ar fi 22 de ani de muncă”, notează ziarul Adevărul. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele titluri ale ziarelor de astăzi:

  • Evenimentul zile are deschidere un articol despre DNA și Laura Codruța Kovesi. Ziarul scrie despre presupuse informări ale DIPI către DNA „despre activitatea infracțională a grupării Kovesi de la Autostrada Sibiu - Orăștie”. Tot pe prima pagină apare și o trimitere către un articol în memoria lui Gică Voicu, primul redactor-șef al EVZ, care a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. „Adio, Gică Voicu!”, un text semnat de Ion Cristoiu care povestește „un moment de glorie din istoria presei românești: Gică Voicu îl trage pe sforară pe Francoid Mitterrand!
  • România liberă își împarte prima pagină între „Cărăușul” lui Coldea, bani de la Vișoiu - ANRP și Independența Cataloniei a fost amânată cu o zi. 
  • Click a deschis ediția, două zile la rând, cu reușita Simonei Halep. În ediția de duminică, publicația a titrat: „Regina Simona!”. În ediția de astăzi: Halep, numărul 1 și în tenis, și în afaceri. 
  • Jurnalul Național are prima pagină dedicată șefei DNA: „Umbra lui Kovesi. Istoria neromanțată a consilierei Tițian”. 
  • „Un sfert din companiile din România au cifre de afaceri zero, dar datorii de 105 de miliarde de lei”, titrează Ziarul Financiar.
  • Gazeta îi dedică ediția de astăzi lui Gheorghe Popescu, care împlinește 50 de ani. Oleanul infinit titrează publicația care îi dedică Baciului 18 pagini. 
  • Libertatea deschide ediția de astăzi cu problemele financiare de la Tarom: „Companie de stat cu pierderi, ofer al 16-lea salariu”, titrează Libertatea. Acesta este episodul al treilea al unui dosar dedicat companiei TAROM. 

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu