Skip to main content

VIDEO. În garderoba Pro TV. Nu am aflat ce salariu are Esca, dar știm marca celebrului sacou roșu

 

DIN CULISE (2). Cum sunt alese hainele prezentatorilor de la Știrile Pro TV? În turul din spatele știrilor, Paginademedia.ro a intrat și în garderoba Știrilor Pro TV.

Publicitate

Celebrul sacou roșu cu care Andreea Esca a deschis emisia Pro TV este păstrat în garderoba prezentatoarei. Este purtat la fiecare 1 Decembrie. Ce marcă este, în materialul video.

Ce am aflat în turul prin garderobă, unde ghid a fost Attila Toth, Production Service Director Pro TV:

- nimeni nu vine cu hainele de acasă

- ținuta este aranjată pe zile

- în fiecare toamnă, se face un book al vedetelor. Stiliștii, împreună cu marketingul, stabilesc linia de machiaj, coafură și vestimentație pentru sezonul următor. După ce se stabilește linia, stilistul cumpără hainele

- garderoba se schimbă de două ori pe an

- hainele sunt pregătite pentru prezentatori cu o săptămână înainte și puse pe zile în dulap

- culorile sunt gândite în combinație cu grafica

Toate detaliile, cum arată garderoba Pro TV, ce marcă este sacoul Andreei Esca, în materialul video.

VIDEO. Garderoba Știrilor Pro TV. Ce au în dulap Andreea Esca, Magda Pălimariu, Cristian Leonte și echipa de la știri. 

Ce marcă este sacoul Andreei Esca? Sacoul pe care Andreea Esca îl poartă la fiecare 1 Decembrie este marca Moschino și este păstrat în garderoba prezentatoarei TV.

VEZI cum arată platoul Știrilor Pro TV din spatele camerelor, dar și cum arată regia de emisie și cum sunt controlate ecranele, luminile și sunetul, AICI. 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Alin, Andreei Esca nu i a fost micsorat salariul! Nimeni nu s-a atins de salarile departamentului de stiri! 46.000 de euro nu a fost niciodata.
  • venitul lunar al știristei ar fi scăzut la… 5.000 de euro. O sumă deloc de neglijat, chiar dacă e la ani lumină de cea vehiculată în trecut – 46.000 de euro. Până la urmă, veniturile Andreei nu limitează la televiziune, încasările mari fiind cele din contractele de imagine.

Trimite un comentariu