Skip to main content

VIDEO. Măruţă, zece ani la Pro TV. Nu mi-e ruşine cu absolut nimic din ce am făcut în zece ani. Schimbare de siglă pentru show

 

VIDEO. "Din toţi cei zece ani de emisiune, nu mi-e ruşine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în aceşti zece ani", spune Cătălin Măruţă, într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

Vreun reproş din cei zece ani? Legat de amenzi?

"Dacă iei o amendă nu înseamnă că nu eşti de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aş face altfel, poate le-aş dezbate altfel. Dar nu mi-e ruşine cu absolut nimic de acolo".

Emisiunea La Măruţă îşi schimbă sigla şi va avea modificări şi în decor. Se va întâmpla de luni, 23 octombrie, când Cătălin Măruţă împlineşte zece ani la Pro TV. Iulia Vântur va fi invitată în ediţia de luni.

Noul logo este pus pe un decor cu un aer de epocă (clădirea CEC de pe Calea Victoriei, Muzeul Naţional de Artă)

La Măruţă, spune prezentatorul, "s-a întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul".

Despre perioada tabloidă?

"Nu este una pe care să o punem sub preş, de care să nu ne mai aducem aminte", spune Cătălin Măruţă:

Cătălin Măruţă, în interviul acordat Paginademedia.ro:

- "noul logo are un aer de loc în care lumea e binevenită să stea la poveşti, să bea o cafa, o limonadă, să mănânce un cozonac"

- "în structura emisiunii au început să se schimbe lucrurile de un an şi ceva, de când s-a schimbat tronsonul emisiunii şi a intrat de la 3 la 5"

- "ne-am întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul"

- "au fost oameni cu probleme personale care datorită emisiunii noastra şi le-au rezolvat, oameni care nu aveau unde sta şi şi-au luat casă, am avut multe satisfacţii. Au fost copii plecaţi care şi-au văzut pentru prima dată mama în emisiune. Dacă vom mai avea ocazia, cu siguranţă vom mai face astfel de lucruri"

- Despre perioada tabloidă: "nu este una pe care să o punem sub preş, de care să nu ne mai aducem aminte. Suntem de zece ani într-o emisiune unde sunt foarte multe subiecte, unde sunt foarte mulţi invitaţi. Concurenţa e diversificată, nu poţi să stai fără să încerci să te adaptezi, fără să încerci să schimbi. Nu ai cum să rezişti. Iar televiziunea este despre audienţe."

- "în emisiune se vor regăsi personaje din toate zonele de interes. Mult mai axate pe zona de divertisment. De exemplu, zilele trecute am avut-o invitată pe Margherita de la Clejani. Ea a fost subiect pentru tabloide de foarte multe ori. Am avut un subiect de tabloid?

- Apetenţa pentru tabloid azi: "câtă vreme ziarele care au înclinare spre tabloid sunt cele mai citite, conform traficului - cancan, libertatea, ciao, click şamd" - cred că există un public care îşi doreşte să afle lucruri despre persoanele respective"

- "Luni sărbătorim 10 ani în platou şi o vom avea în platou pe Iulia Vântur. Vine din India şi va avea un moment special pentru emisiune. Tot luni va veni şi Voltaj."

- "Încercăm să le arătăm telespectatorilor şi lucruri din spatele platoului. De aceea unul dintre oamenii care au devenit vedetă în emisiunea noastră este Plantă, sunetistul nostru, un om care e cu noi de zece ani. Apărea prin cadru câteva secunde, acum are rubrica lui, e SuperPlantastic. E omul obişnuit care se întâlneşte cu campioni şi le povesteşte prin ochii omului simplu - Doroftei, cu echipa de baschet a Stelei"

- Din toţi cei zece ani de emisiune, nu mi-e ruşine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în aceşti zece ani. Nu e ca şi cum aş spune că nu mi-aş fi dorit să fie un anumit moment în emisiune. Nu.

- "dacă iei o amendă nu înseamnă că nu eşti de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aş face altfel, poate le-aş dezbate altfel. Dar nu mi-e ruşine cu absolut nimic de acolo"

VIDEO. Cătălin Măruţă, zece ani la Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "mile", ce ne intereseaza pe noi ce se difuzeaza in alte tari ?
  • mile mile
    f, pai critica si gospodarii, eu iti spun ca nu ma uit la insula iubirii , ti-am mai zis dar ea se difuzeaza pe canal 5 in italia si itv in marea britanie , cel putin este la marile tv din europa , alea care conteaza, zi si tu ca nu te uiti la gospodari , ai curaj
  • Iuli Iuli
    @Adi - eu nu m-am uitat niciodata. Mile e prietenul meu!
  • F F
    Mile, întrebarea este cum de lauzi tu insula și critici gospodarii, care nu se apropie nicidecum de ce se întâmplă la insula? A știu, pentru ca ești un obsedat antenist care linge tot.

    Eu nu am probleme cu insula. Ar trebui sa fie sub 15 ani, doar atât. În rest, ce am criticat la ea sta în picioare. Dar e greu de înțeles de cineva care critică doar pe baza postului tv care difuzează.
  • Adi Adi
    Am cel putin 5 ani de cand nu ma mai uit la *** promovate de maruta. Tot cu *** si petarde care umbla cu fotbalisti isi face emisiunile?
  • mile mile
    f, de ce lauzi *** iar, dar asa insula nu iti place
  • F F
    Vai de tine mile. Cum nu îți pasa când înjuri aici și folosești termeni precum mizerii și altele care te caracterizează pe tine?

    Uita-te la gospodari mile, apoi la Insula iubirii și vezi cam pe unde sunt fiecare. Nu exista comparație. Gospodarii sunt un fel de schimb de mame. Insula nu știu cum de nu este interzis sub 15 ani, iar sezonul ăsta a fost cel mai cu probleme. Dar tu tot nu știi despre ce vorbești. Doar lingi antena, orice ar fi. Altceva nu știi. Atunci sa iti fie de bine. Lingi în continuare cultura de la antena. Te caracterizează.
  • mile mile
    f, pai tocmai ca tu criticai insula iubirii si matrimonialele , eu am spus ca nu ma uit dar nici nu ma intereseaza de cei care se uita la ele , dar ti acum lauzi ce ai scuipat inainte , nu asa se face daca te crezi foarte destept , ce aveai tot impotriva romanilor care se uita la te vreau langa mine , tu te uiti la cultura
  • F F
    Mile taci. Vara asta lăudai singura emisiune care performa la antena, anume Temptation island. Acum Gospodarii nu mai sunt buni. Pai se compara cu ce era acolo? Gospodarii sunt o varianta superioara de schimb de mame și nu știu dacă sunt mai miștocari decât chefii. Atât. De departe însă nici Gospodarii, nici Chefii nu se pot compara cu Acces, Capatos, Mireasă sau Maruta care concura cu Accesul, dar bănuiesc ca așa se întâmplă când obsesiile iti întunecă ori simt al măsurii.
  • Ionut Ionut
    mie mi-ar placea divertismentul de la A1 daca ar contine si altceva in afara de "beep-urile" care incearca sa mascheze injuraturile. emisiuni de cultura generala nu au.
    mile habar nu ai ce inseamna caz social. ar trebui sa-ti fie rusine cand afirmi despre persoane care s-au confruntat cu probleme(chiar cazuri sociale) ca sunt "sarantoci". si ce este rau in incercarea de a ajuta pe cineva caruia i s-a intamplat ceva rau. nu uita ca la "Te cunosc de..." premiul merge tot catre un caz social, in acceptiunea ta un sarantoc.
    nu te lauda ca te uiti la emisiuni de calitate ca nu stii ce este calitatea iar majoritatea emisiunilor la care afirmi ca te uiti nu le cunosti decat dupa titlurile din ghidul tv.
    esti o persoana meschina, plina de rautate si care desi in sinea ta stii nu vrei sa accepti ca nu tu esti cel care are dreptate si ca esti fix ceea ce injuri cel mai mult.
    poate ar trebui sa am putina compasiune fata de tine dar nu meriti din cauza rautatii tale si ivectivelor cu care ii gratulezi pe ceilalti.
  • mile mile
    f, de ce te agiatai inainte ca romanii se uitau la mirese la antena , emisiunea de la pro tv atinge varful gunoiului , acum aperi mizerile , dar asa vrei sa scapi de ele , atunci e bine ca antena are acces direct sau capatos , ar trebui sa le lauzi , tu chiar te uiti la gospodari sau glumesti , in ce tara traim
  • F F
    @ mile : mai, dacă gospodarii sunt mizerie, Chefii sunt tot acolo. :)) mulți de acolo se uita la tine și zic cuvintele pe care le zici tu pe aici, dacă vor. Dar probabil sunt mai educați decat tine. Încearcă totuși sa te uiți și în oglinda înainte de a arunca în stânga și dreapta cu cuvinte mizere.

    În rest, audiente duble triple pe comercial pentru Protv. Zic așa sa te enervez la final.
  • Doru Doru
    "mile", decat emisiuni zilnice, 7 zile din 7, mai bine un program diversificat. O zi o emisiune, alta zi un serial, in week-end un film. O zi la 2-3 saptamani un meci. Nu de alta, dar sa "ne mai clatim ochii".
    Ce urmaresc la "Antena 1" este doar emisiunea "Chefi la cutite".
  • mile mile
    f, stai linistit f, emisiuni care sunt la antena , cam nu sunt la pro tv , culinare, divertisment , cultura generala , acum intelegi ca nu ai de ales , pro tv face emisiuni sociale pt sarantoci, astea nu sunt la antena si nici nu trebuie sa fie , de asta e mai bine sa te uiti la antena decat la gospodari sau alte mizerii
  • F F
    Mile, poate te pacalesți pe tine. :)) orice emisiune de la antena e mai mizerabila decât orice emisiune de pe Protv de pe același interval, dacă tot iti place sa vorbești de mizerii. Singura emisiune unde se poate discuta este The Wall, nu ca aici se vorbește de intervalul ăla.

Trimite un comentariu

sus