Skip to main content

VIDEO. Măruţă, zece ani la Pro TV. Nu mi-e ruşine cu absolut nimic din ce am făcut în zece ani. Schimbare de siglă pentru show

 

VIDEO. "Din toţi cei zece ani de emisiune, nu mi-e ruşine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în aceşti zece ani", spune Cătălin Măruţă, într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

Vreun reproş din cei zece ani? Legat de amenzi?

"Dacă iei o amendă nu înseamnă că nu eşti de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aş face altfel, poate le-aş dezbate altfel. Dar nu mi-e ruşine cu absolut nimic de acolo".

Emisiunea La Măruţă îşi schimbă sigla şi va avea modificări şi în decor. Se va întâmpla de luni, 23 octombrie, când Cătălin Măruţă împlineşte zece ani la Pro TV. Iulia Vântur va fi invitată în ediţia de luni.

Noul logo este pus pe un decor cu un aer de epocă (clădirea CEC de pe Calea Victoriei, Muzeul Naţional de Artă)

La Măruţă, spune prezentatorul, "s-a întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul".

Despre perioada tabloidă?

"Nu este una pe care să o punem sub preş, de care să nu ne mai aducem aminte", spune Cătălin Măruţă:

Cătălin Măruţă, în interviul acordat Paginademedia.ro:

- "noul logo are un aer de loc în care lumea e binevenită să stea la poveşti, să bea o cafa, o limonadă, să mănânce un cozonac"

- "în structura emisiunii au început să se schimbe lucrurile de un an şi ceva, de când s-a schimbat tronsonul emisiunii şi a intrat de la 3 la 5"

- "ne-am întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul"

- "au fost oameni cu probleme personale care datorită emisiunii noastra şi le-au rezolvat, oameni care nu aveau unde sta şi şi-au luat casă, am avut multe satisfacţii. Au fost copii plecaţi care şi-au văzut pentru prima dată mama în emisiune. Dacă vom mai avea ocazia, cu siguranţă vom mai face astfel de lucruri"

- Despre perioada tabloidă: "nu este una pe care să o punem sub preş, de care să nu ne mai aducem aminte. Suntem de zece ani într-o emisiune unde sunt foarte multe subiecte, unde sunt foarte mulţi invitaţi. Concurenţa e diversificată, nu poţi să stai fără să încerci să te adaptezi, fără să încerci să schimbi. Nu ai cum să rezişti. Iar televiziunea este despre audienţe."

- "în emisiune se vor regăsi personaje din toate zonele de interes. Mult mai axate pe zona de divertisment. De exemplu, zilele trecute am avut-o invitată pe Margherita de la Clejani. Ea a fost subiect pentru tabloide de foarte multe ori. Am avut un subiect de tabloid?

- Apetenţa pentru tabloid azi: "câtă vreme ziarele care au înclinare spre tabloid sunt cele mai citite, conform traficului - cancan, libertatea, ciao, click şamd" - cred că există un public care îşi doreşte să afle lucruri despre persoanele respective"

- "Luni sărbătorim 10 ani în platou şi o vom avea în platou pe Iulia Vântur. Vine din India şi va avea un moment special pentru emisiune. Tot luni va veni şi Voltaj."

- "Încercăm să le arătăm telespectatorilor şi lucruri din spatele platoului. De aceea unul dintre oamenii care au devenit vedetă în emisiunea noastră este Plantă, sunetistul nostru, un om care e cu noi de zece ani. Apărea prin cadru câteva secunde, acum are rubrica lui, e SuperPlantastic. E omul obişnuit care se întâlneşte cu campioni şi le povesteşte prin ochii omului simplu - Doroftei, cu echipa de baschet a Stelei"

- Din toţi cei zece ani de emisiune, nu mi-e ruşine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în aceşti zece ani. Nu e ca şi cum aş spune că nu mi-aş fi dorit să fie un anumit moment în emisiune. Nu.

- "dacă iei o amendă nu înseamnă că nu eşti de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aş face altfel, poate le-aş dezbate altfel. Dar nu mi-e ruşine cu absolut nimic de acolo"

VIDEO. Cătălin Măruţă, zece ani la Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "mile", daca te uiti la "emisiunile bune, nu la mizerii", ce cauti pe aceasta stire ?
  • mile mile
    f, eu ma uit la emisiunile bune, nu la mizerii , chiar daca sunt la antene , dar ipocritii nu stiu asta sau se fac
  • F F
    Mile, las-o mai moale cu mizeriile de la Protv. Insista pe alea de la antena, ca tu doar acolo te uiți. Eventual poți sa te uiți și în oglinda înainte.
  • mile mile
    ce de protevisti obsedati de mizerii, ale lor le plac , nu ii deranjeaza
  • zic si eu zic si eu
    Sunt oare singurul caruia sigla/scrisul ii aminteste de un mezel, cred ca "matache macelarul" sau ceva de anul acesta?!
  • Doru Doru
    "mile", vad ca aici comentezi. Dar pe stirea cu "Visuri la cheie a condus audiențele de miercuri. Pro TV, cifre duble față de Antena 1 la nivel național și urban." nu te-am vazut...
  • geo geo
    Poate ar fi fost bine sa i se aduca aminte - la 10 ani de Pro TV - derapajele comise.
  • Iñaki Iñaki
    Maruta continua sa fie cel mai popular om de televiziune roman,indiferent daca asta deranjeaza!!!
  • CNJ CNJ
    Mile mai taci naibi din gura antenist prost.***
  • CeVremuriInteresantePunctCom CeVremuriInteresantePunctCom
    Noul logo (”La Măruță”, n.m) este pus pe Muzeul Național de Artă, pe clădirea CEC de pe Calea Victoriei. Atât.
  • blondina blondina
    MILE....Te ai trezit si tu repede sa comentezi,nu ti e de ajuns ca ti au facut si sosie pe aici,esti penibil rau.Asta e realitatea,mizeriii mai multe ca in trustul Antenelor,rar mai gasesti.Toate *** si pseudovedetele se perinda pe la emisiunile antenelor.Ei le au facut vedete din nonvaloare.
  • mile mile
    blondino, protevisto , iti plac mizerile tv dar comentezi despre altii
  • lola lola
    s-a ingrasat ca un ***
  • lola lola
    bine ca are 10 ani la pro tv, dar a imbatranit ca altii in 10

    (probabil sta cu nasul mai tot timpul in shaorma)
  • F F
    De când nu mai trebuie sa concureze cu accesul antenei, emisiunea s-a mai normalizat, dar după mine omul e trecut. Iar tocmai pentru ca s-a adaptat de prea multe ori concurentei de-a lungul anilor, emisiunea nu prea are nici o identitate clara. E mereu o copie a ce este popular pe tv. Când intervalul se va murdari, probabil o va face și el.

Trimite un comentariu

sus