Skip to main content

AUDIENŢE. Fără Fort Boyard, Pro TV a revenit pe prima poziţie. Nicio televiziune de ştiri în top cinci, în seara protestelor

 
AUDIENŢE. Fără Fort Boyard, Pro TV a revenit pe prima poziţie. Nicio televiziune de ştiri în top cinci, în seara protestelor

AUDIENŢE. Pro TV a reuşit să recupereze din audienţă după ce a scos Fort Boyard din grilă. Postul a decis să revină la filme după ce reţeta Fort Boyard a adus audienţe sub medie şi sub iUmor-ul Antenei 1.

Publicitate

Furios şi iute în viteza a 5-a a pus Pro TV pe prima poziţie în audienţe cu aproape 1,5 milioane de telespectatori, în medie, la nivel naţional.

Interesant este că în seara protestelor nicio televiziune de ştiri n-a mai intrat în top cinci audienţe pe niciunul dintre cele trei targeturi.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele serii de duminică, pe intervalul filmului de pe Pro TV:

NAŢIONAL. Dacă în urmă cu o săptămână Pro TV făcea puţin peste un milion de telespectatori, la nivel naţional, aseară, cu filmul de acţiune, postul a redevenit lider de audienţă cu un plus de 400.000 de persoane.

Kanal D a fost a avut locul al doilea, cu a doua ediţie a emisiunii Roata norocului, şi o medie de 1,2 milioane de persoane.

În schimb, Antena 1 a obţinut audienţa pe care a avut-o Pro TV săptămâna trecută, puţin peste un milion de persoane, la nivel naţional.

Prima TV este nelipsită din top cinci duminica, având pe interval emisiunea Schimb de mame.

Meciul de Liga I dintre FCSB şi Concordia Chiajna a pus Digi Sport pe cinci, la nivelul întregii ţări.

URBAN. Pro TV a avut audienţe în media postului, la nivelul oraşelor: peste 880.000 de telespectatori în fiecare minut. Antena 1 a fost pe doi, tot în media postului.

Kanal D, aflat pe locul doi la nivel naţional, are doar o treime din public de la oraşe: 430.000 a fost media postului, la nivel urban.

COMERCIAL. Pro TV şi Antena 1 au avut cifre apropiate pe publicul comercial: 480.000, media Pro TV, respectiv 440.000, pe Antena 1. Digi Sport 1, cu meciul FCSB a fost a treia televizune pe publicul comercial.

Audienţa posturilor TV duminică, 5 noiembrie, pe intervalul Furios şi iute în viteza a 5-a (20.30-23.05), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.475.000 8.2 16.9
2 Kanal D 1.202.000 6.7 13.8
3 Antena 1 1.078.000 6.0 12.4
4 Prima TV 621.000 3.5 7.1
5 DigiSport 1 483.000 2.7 5.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 5 noiembrie, pe intervalul Furios şi iute în viteza a 5-a (20.30-23.05) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 881.000 9.0 18.3
2 Antena 1 636.000 6.5 13.2
3 Kanal D 434.000 4.5 9.0
4 DigiSport 1 336.000 3.5 7.0
5 Prima TV 290.000 3.0 6.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 5 noiembrie, pe intervalul Furios şi iute în viteza a 5-a (20.30-23.05), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 481.000 10.7 24.7
2 Antena 1 436.000 9.7 22.4
3 DigiSport 1 162.000 3.6 8.3
4 Prima TV 145.000 3.2 7.4
5 Kanal D 119.000 2.7 6.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aura aura
    Pai la romani la plac emisiunile gen Gospodar nu stiu cum, Schimb de mame, Insula nu stiu cui si alte porcarii, intr-un cuvant emisiuni cu si pentru ***. Cum sa le placa o emisiune gen Fort Boyard? Imposibil.
  • mile mile
    Cand n-o sa mai poate prostimea sa se uite la filme pe internet sa vezi atunci revolutie!
  • Oana Oana
    in sfarsit Prima Tv peste Kanal D pe comercial de mult astept acest moment ....Bv Prima tv prefer Prima tv in comparatie cu Kanal D
  • gigi gigi
    Mie nu-mi vine sa cred ca in anul 2017 sute de mii de oameni inca aleg sa urmareasca un film intrerupt de nenumarate pauze publicitare in loc sa-l vada cap-coada, fara intreruperi, asa cum e normal sa fie vizionat orice film. Eventual ii pot intelege pe cei care nu au inca o conexiune la internet, dar pe restul?
  • F F
    Dacă asta ai inteles John din ce am zis eu, este clar. Am zis foarte clar ca nu zic de singur acasă sau fast and furios. E un motiv pentru care se face mai în fiecare an altul, tocmai ca sa nu le revizionezi.

    Așa se întâmplă când vrei sa le explici pseudo-intelectualilor niște fenomene. Hai sa le explicam mai pe limba lor. De câte ori ai văzut Tom și Jerry? De câte ori le-ai văzut cu un părinte sau alta ruda? De câte ori crezi ca părintele, ruda aia mai văzuse episoadele alea inainte? Așa și cu alte filme, mai ales alea de Crăciun.

    În rest, mai ales fiindcă nu aștepți Protv, doar limitația ta este motivul pentru care nu ai inteles de ce unele filme merita revizionate. Cat despre top 250, pe multe le vei găsi pe cinemax, nu HBO. HBO uneori da filme foarte proaste, dar în general noi. Hai, gata cu lecțiile.

    Uitati-va la ce vreți și lăsați pe alții sa facă același lucru, mai ales fiindcă a te uita la televizor nu este așa special.
  • Stefan Stefan
    dar john, nici un post tv nu iti face tie sau altcuiva programul. nu ai obligatia(nici altcineva) ca la o ora prestabilita sa te uiti la ceva.
    referitor la viitor, nu trebuie sa astepti 10 ani sa te uiti la ce vrei tu. exista deja HBO Go, Netflix, Amazon, Seenow, si chiar Voyo si AntenaPlay si ai optiunea sa vezi ce vrei, din ce au :))), la ce ora alegi si fara pic de publicitate.
    un anume film pe care tu nu vrei sa il revezi(fiindca l-ai vazut deja de 10 ori) poate eu nu l-am vazut fiindca poate eram prea mic, poate nu am avut bani sa merg la cinema, poate am fost bolnav, poate nu am apreciat filmul pana la un anumit moment sau poate nu am avut starea necesara sa il vad insa am posibilitatea sa il vad acum, la 5, 10, 15, 20 de ani de la premiera.
    ai dreptate insa cand mentionezi ca un numar limitat de filme difuzate si redifuzate ciclic nu mai ofera placerea de a vedea respectivul film si nu are treaba cu nostalgia sau traditia insa e valabil doar pentru cineva care deja l-a vazut.
    iar acum sa ne laudam care a vazut mai multe filme sau care a vazut filme din nu stiu ce top, asa cum procedezi tu si sau F nu cred ca se face.
  • John John
    @F, Daca asta ai inteles din ce am scris eu ... nu am prea multe de comentat. Iute si Furios NU este in niciun caz un film care as dori sa il revad. Intrebarea este: de ce cineva, in cazul de face televiziunile, trebuie sa imi faca mie programul? mai ales ca (cele de genul PROTV) il intrerup de zeci de ori pentru publicitate? Cred ca cel mai bine este ca EU sa decid ce film vreau sa vad cand vreau eu. De aceea televiziunea clasica va muri in maxim 10 ani. Netflix si alte servicii de video on-demand o sa fie viitorul ... si asta pentru a-i lasa pe cei care vor sa vada Home Alone de fiecare data cand vor, (chiar si in fiecare zi in cazul tau). Referitor la filmele din top 250, ma intreb cate ai apucat sa vezi daca te-ai uitat numai la ProTV. Restul ... ramane sa il comentezi tu.
    PS: Eu sunt doar un consumoator de TV (atunci cand am timp de el) si nu fac din TV un mod de viata.
  • F F
    @ iuli și John : nostalgie tradiție. Stai linistit ca mulți văd filmele pe net, de aia foarte puține mai sunt rentabile ca audienta. Sunt însă unele filme pe care le vezi cu familia. Americanii de ce pot sa o facă de 70 de ani și noi nu putem? De ce Seinfeld, Prietenii tai încă sunt redifuzate?

    John, nu vreau sa comentez faptul ca tu zici ca revezi filme din greseala o data la 10 ani. :)) nu zic de singur acasă sau furios și iute, dar daca nu ai și tu câteva filme pe care sa le revezi cu plăcere din când în când, nu cred ca ai pasiunea asta. Iar spre deosebire de emisiuni de divertisment, filmele au calități artistice superioare. Mai ales dacă nu depinzi de tv, ai de ce sa revizionezi un film. Problema e ca dacă mai știi și sa alegi filmele, ceea ce din discuția asta se înțelege ca nu. Iar atunci de unde superioritatea asta dacă tu și iuli oricum le consumați ca pe niște productii rapide, mai mult din greseala? Lăsați lumea sa se uite la ce vrea și voi faceți același lucru. Unii poate considera ca sunt mai câștigați sa revizioneze ceva decât sa se uite la cine știe ce altceva, care se intampla sa fie la tv, doar pentru ca e mai nou. Sunt curios câte filme ați văzut voi din listele alea care se schimba foarte puțin cu cele mai bune filme. Nu cred ca prea multe după cum vorbiți.
  • Iuli Iuli
    @F, nostalgie cand vezi a n-spea oara un film rereredifuzat? Poti sa ai nostalgia zi de zi, vizionand filmul pe net, fara pauze publicitare :)
  • John John
    @F, sunt de acord cu tine, pana la un punct. Orice lucru in exces devine iritant. Am urmarit si eu toata seria Home Alone de doua ori, dar la distanta de vreo 10 ani ... asa ca o nostalgie, de fapt ca o curiozitate, sa inteleg de ce mi-a placut prima data. Si asta o pot intelege. Dar sa il vad in fiecare an este cam prea mult. Este ca si cum in fiecare zi mancam aceeasi mancare, ca ne-a placut prima data si avem nostalgia primei degustari.
    Eu mai degraba as incerca si altceva (film, carte, mancare, locatie ... samd) decat sa ma "blochez" in ceva. Este prea mult sa cer acelasi lucru si semenilor mei? Poate!
  • F F
    E vorba de nostalgie draga John. Oare de ce Seinfeld sau Prietenii tăi încă se mai difuzează? În plus tu confunzi noutatea cu calitatea, iar de nu ar exista factorul piraterie, filmele mai vechi sau mai noi ar face audiente foarte bune constant.
  • iche iche
    da, john, singur acasa va fi din nou primul, am scris si un articol despre asta in care am detaliat. e ideea de traditie, pentru ca filmul nu va fi niciodata plictisitor
  • John John
    @Gogu Pintenogu, cu siguranta ca o sa vad filmul in alta parte decat la ProTV. Daca ar fi sa astept dupa PROTV, ar trebui sa astept dupa multele reluari ale filmelor deja cumparate, plus multiplul zilei din an in care s-a nascut al 1301 copil in Romania pentru anul in care s-a produs filmul. Ar fi chiar un efort ... care nu ar merita, nici de dragul multelor reclame ce le-as vedea.
    @F, totusi, in toata perioada (din 1990) s-au mai facut filme. Progresul de unde vine? din a face acelasi lucru de fiecare data, ca o masina?... sau din a incerca si altceva?
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    John uită-te pe Netflix
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    John uită-te pe Netflix

Trimite un comentariu

sus