Skip to main content

AUDIENŢE Pe bune?! De ziua lui, Dragoş Pătraru, în top cinci, peste Antena 3

 
Sursa foto: IQads
Sursa foto: IQads

AUDIENŢE. Pe bune?!, emisiunea prezentată de Andi Moisescu la Pro TV, a avut prima poziţie în audienţe, miercuri seara. Emisiunea a fost urmărită, în medie, de 854.000 de persoane la nivelul întregii ţări.

Publicitate

Surpriza serii este TVR, care a intrat în top cinci audienţe la nivel naţional şi pe publicul comercial, cu emisiunea Starea Naţiei, prezentată de Dragoş Pătraru, care ieri şi-a serbat ziua de naştere.

Important de menţionat că emisiunea Pe bune?! a fost cu 10 minute mai lungă decât Starea Naţiei de pe TVR 1.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de miercuri, 1 noiembrie, pe intervalul emisiunii Pe bune?!:

NAŢIONAL. Pe bune?! a obţinut la nivel naţional o medie de 854.000 de privitori, media pe minut. Pro TV a fost ldierul serii cu emisiunea prezentată de Andi Moisescu. TVR 1 a fost a patra televiziune, la nivel naţional, cu cifre peste Antena 3. Postul public a avut, cu emisiunea lui Dragoş Pătraru pe interval, o medie de aproape 300.000 de telespectatori.

URBAN. La oraşe, Pe bune?! a avut aproape 600.000 de privitori, dublu faţă de locul al doilea ocupat de Kanal D.

COMERCIAL. Emisiunea de pe Pro TV a obţinut o medie de 370.000 de persoane, pe publicul comercial. TVR 1 a fost a cincea televiziune, cu o medie de 42.000 de privitori.

Audienţa posturilor TV miercuri, 1 noiembrie, pe intervalul Pe bune?! (22.30 - 23.40), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 854.000 4.7 17.3
2 Kanal D 562.000 3.1 11.4
3 Antena 1 443.000 2.5 9.0
4 TVR 1 299.000 1.7 6.1
5 Antena 3 265.000 1.5 5.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 1 noiembrie, pe intervalul Pe bune?! (22.30 - 23.40) în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 582.000 6.0 20.1
2 Kanal D 271.000 2.8 9.4
3 Antena 1 206.000 2.1 7.1
4 Antena 3 168.000 1.7 5.8
5 Romania TV 156.000 1.6 5.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 1 noiembrie, pe intervalul Pe bune?! (22.30 - 23.40), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 368.000 8.2 30.1
2 Antena 1 143.000 3.2 11.7
3 Kanal D 97.000 2.2 7.9
4 Romania TV 52.000 1.2 4.2
5 TVR 1 42.000 0.9 3.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Ca sa se stie ; Eu , Mile sunt prostu satului . Ca sa stiti de cine radeti !
  • (Eu)Ciprian (Eu)Ciprian
    Mulțumesc pentru audiențe.
  • Ciprian Ciprian
    Doamna Pila, nu există cratimă la vreo. Nu zic eu, ci dicționarul. Dar dv. lucrați în TVR, nu-i așa de grav.
  • Doru Doru
    "mile", vezi ca "cultura sexului" e la "Insula Iubirii"...
  • Ionut Ionut
    eu am aflat prin intermediul Pe Bune? ca in Australia exista un lac care are apa roz, ca pe Saturn ploua cu diamante, am aflat ca/de ce bisericile din Malta au 2 ceasuri care indica ore diferite, ca Arabia Saudita importa nisip, care este imnul statului Maryland, ce meserii a avut Papa Francisc in tinerete, cum comunica tiparii, de ce animalele din savana au in jurul ochilor niste cercuri/pete negre etc samd si tot asa. sunt si intrebari si glume cu tenta sexuala dat nu intr-atat cat sa rosesti. apropo mile, nu trebuie sa te jenezi ca nu stii raspunsurile sau nu pricepi glumele cu tenta. las ca la Iumor iti da direct *** si ce se mai aude printre beepuri. cultule!
  • iche iche
    desi la inceput emisiunea "pe bune?!" nu prea dadea semne de succes, se descurca destul de bine. a suplinit cat de cat jocuri de celebritate, care daca se intoarce in primavara, o sa fie excelent. Plus ca emisiunea e prezentata de Andi Moisescu, unul dintre cei mai bine oameni din televiziune, daca nu cel mai bun in opinia mea. Cat despre Patraru, are o emisiune de calitate, care-mi aduce aminte de cele facute prin state de Stephen Colbert.
  • mile mile
    doru, ai vrea tu, poate cultura sexului si *** , penibila
  • Doru Doru
    "dar de ce e importanta emisiunea atat de mult"; emisiunea "Pe bune?!" e de cultura generala, la fel ca si "The Wall", draga "mile".
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    @mile, Atunci cand adresezi o intrebare se foloseste semnul intrebarii! Iti voi raspunde, doar atunci cand inveti sa scrii corect.
  • mile mile
    iuli, de ce te agiti, e normal sa fie asa, a fost un film vechi si ieftin la antena , sti bine ca publicul antenei nu prefera filmele , dar tot peste kanal d , wow *** chiar a disparut, mihai , pt ca nu e concurenta , dar de ce e importanta emisiunea atat de mult , ce subiecte trateaza poti sa ne spui
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Emisiunea lui Patraru este una de injurii politice camuflate in pamflete. Sigur, textele i le scriu niste baieti talentati, dar in esenta reteta e asumata. Ar trebui sa le plateasca drepturi de autor alora de la PSD, ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti!
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Pe comercial, editia Pe bune?! difuzata aseara, a fost cea mai urmarita de cand s-a lansat emisiunea! Cand ProTV are audiente duble sau triple fata de a1, mile sta ascuns ***.
  • Iuli Iuli
    Mile, de aceste audiente ce mai zici? Zdrobire totala din partea Pro pentru Antena?
  • Livia pila Livia pila
    Cu cateva zile inainte, Patraru apare in poze cu distinsa iuliana marciuc, cea care toaca banii tvr facand 5 semifinale pt participarea la eurovision. Halal lupta cu .... din tvr, cea cu care pretinde ca se tot lupta, dar ii da bani cu lopata. Banu sa iasa, ca in rest doar publicul lui crede ca face vre-o emisiune “patriotica”!

Trimite un comentariu

sus