Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Un text de zeci de mii de share-uri „România dementă: dacă ai cazier nu poţi fi paznic, dar poţi fi la cârma ţării”

 
BLOGOSFERĂ. Un text de zeci de mii de share-uri „România dementă: dacă ai cazier nu poţi fi paznic, dar poţi fi la cârma ţării”
Sursa foto: Hepta

O opinie semnată de jurnalistul Costel Crângan pe blogurile Adevărul a fost viralul weekend-ului, pe Facebook, arată o monitorizare Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

„România dementă: dacă ai cazier nu poţi fi paznic, dar poţi fi la cârma ţării” a fost textul distribuit de peste 30.000 de ori pe rețeaua de socializare.  

Top bloguri si platforme colective- selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Blogurile Adevărul, ‘’România dementă: dacă ai cazier nu poţi fi paznic, dar poţi fi la cârma ţării”, de Costel Crangan,  - 30.755 likes & shares;

Din text: 

Odată controlate instituţiile statului (deci banii, voturile etc.), baronii a trecut la nouă fază (poate cea mai periculoasă!) a feudalizării României: dominaţia asupra legii. Iar asta s-a făcut prin umplerea Parlamentului cu indivizi zombizaţi politic, fără conştiinţă, care fac ce spune tătucul, nu ce-i bine pentru popor.
 

2. moise.ro, “Despre GOLĂNISM, ca ideologie de partid, dar și despre oboseala protestatarilor…”, - 5.284 likes & shares;

Din postare: „Mi se pare că Oastea Țării, cea care în februarie a oprit prin proteste pașnice atacul fulger al Grupului Infracțional asupra democrației, a obosit. Asta deși bătălia finală pentru Justiție este de acum o chestiune de zile și, v-am avertizat, ea va fi una complexă, derutantă pe alocuri, desfășurată pe mai multe planuri.” 

3. tolo.ro, “EMIL HUREZEANU DESPRE SERVICIUL PE CARE L-A FĂCUT REGELE MIHAI ȚĂRII CÂND I-A ÎNTINS MÂNA LUI ION ILIESCU”,  - 2.270 likes & shares;

Din postare: „Astăzi, o sumedenie de oameni se întreabă, și e dreptul lor, ce a însemnat mâna pe care Regele Mihai a întins-o lui Emil Constantinescu și lui Ion Iliescu. Un abandon? Un interes material?

Emil Hurezeanu vede altceva aici, mai profund.

”Românii din afara României nu mai trebuie judecați după vechile percepții ale propagandei comuniste, în care dominau criterii, ierarhii și selecții negative și orientate, provincial-anacronice”.”

4. prisacariu.ro, “Miniștrii care știau de furtul banilor europeni de către Tel Drum: Udrea, Hellvig, Petrescu, Dragnea, Shhaideh, Dâncu”,  - 1.510 likes & shares;

Din postare: „În vara lui 2011, un raport de audit al Comisiei Europene identifica deficiențe atât de grave la cheltuirea banilor pe proiecte din POR (Programul Operațional Regional, gestionat de către Ministerul Dezvoltării Regionale), încât recomanda înghețarea fondurilor pe o perioadă nedeterminată. Patru proiecte cu bani POR erau vizate de critici și, din acestea, două erau ale Tel Drum.”

5. printesaurbana.ro, “ȘAPTE LUCRURI DE FĂCUT ÎN CUPLU CA SĂ FIȚI FERICIȚI PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEȚI”,  - 788 likes & shares;

Din postare: „După zeci de ani de studiu, omul a pus la un loc șapte principii care, dacă sunt respectate, țin căsnicia la adăpost.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Te înșeli, domnule Brutus. Patronul firmei de paznici nu poate angaja un paznic cu cazier nu din cauza capriciilor lui manageriale, pentru că NU-I DĂ VOIE LEGEA. Ceea ce ar trebui să fie valabil și în cazul angajaților statului (aleși sau angajați prin concurs), căci ăștia au pe mână banii noștri. Iar decizia de a duce penalii la cârma țării nu aparține de fapt poporului, ci grupului restrâns care „dirijează” legile. Dacă mâine s-ar face un referendum legat de interdicția ca penalii să aibă funcții publice, 90% din popor ar vota pentru interdicție. Însă 90% din parlamentari, cei care fac legile adică, vor stabili că penalii au dreptul. De fapt, nu mai trăim într-o democrație (demos+Kratos), ci într-o dictatura parlamentară care maschează o dictatură clasică, promovată de Liviu Dragnea și camarila.
  • Poftim aceeasi stire de pe alt "site spammer si ciorditor", dar de la UM Varanul Securist (pentru tine e Sefu'), daca ProTV nu-i bun pentru ca nu canta toata ziua in struna PSD-ului: http://jurnalul.ro/stiri/politica/parlamentarii-cer-cazier-curat-ca-lacrima-pentru-femeia-de-serviciu-749207.html :-) Vrei stirea si de pe alta tribuna pesedista, DC News? Cauta singur...
  • @Mirela Bugetara: Doamne ferește. Tu stii să faci diferența între ă fi ales și a fi angajat? Tu-mi dai link de la un site spammer și ciorditor precum știrile protv? E greu, greu rău de tot să vezi niște lucruri atât de simple, nu-i așa?. Mai bine UMvarist decât stalinist. Hai pa
  • Sa nu dezinformam, ca in comentariul izvorat de la UM Varanul. Anul asta, in august, s-au facut angajari la Parlamentul Romaniei, mai exact "agenti de curatenie", altfel spus femei de serviciu. Tuturor li s-a cerut cazier judiciar curat, altfel spus sa nu aiba dosar penal sau condamnare, de teama sa nu fure mopul. Exact ce-i lipseste sefului Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: http://stirileprotv.ro/stiri/politic/angajari-in-parlament-condic-ia-ceruta-care-nici-macar-liviu-dragnea-nu-o-poate-indeplini.html. Si mai sunt multe asemenea cazuri. Pentru unii muma, pentru altii ciuma (rosie)...
  • Nu poți fi paznic dacă ai cazier ptr că așa vrea patronul firmei de bodyguarzi, dacă ai cazier și ești ales ca deputat sau senator e altă mâncare de pește, poporul te vrea. Una e să fii unumit/angajat, alta este să fii ales. La firma de paznici decide CEO-ul firmeu(un fel de popor), în celălalt caz decide cetățeanul. Dar asta e, gândirea stalinistă este în floare în presa și în societatea românească.

Trimite un comentariu