Skip to main content

FOTO. Primele imagini din show-ul „Asia Express” produs de Mona Segall

 
FOTO. Primele imagini din show-ul „Asia Express” produs de Mona Segall

Filmările pentru Asia Express show-ul de aventură pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru primăvara anului 2018 sunt în plină desfăşurare.

Publicitate

Startul competiţiei a avut loc în Vietnam. Pentru cele 7 perechi de vedete urmează un traseu de aproape 5.000 de km pe care trebuie să îl parcurgă descurcându-se singuri cu tot ceea ce ţine de mâncare, cazare şi transport, cu doar 1 Euro pe zi.

LISTA Concurenţilor Asia Express, AICI

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    maine parkitip la sarbator-ria celui mai iubit televiziune din univers ,si din galaxie , mai cunoaste cineva niste , oameni fara mult scoala , mai am cateva invitati , si daca don profesor e in toane bune , poate vor fii angajatii ca postaci , de oameni agramati cu tupeu are antenele nevoe
  • Ionut Ionut
    Nu toti sunt "vedete". Dar devin daca se insista.dna segall, incercati sa realizati si emisiuni proaspete si create aici, de si cu romani.ca odata,cand erati dvs micuta, televiziunea aia " invechita" in care ati lucrat la inceputuri, dadea lectii altora din intreaga lume.si inca da.ma refer la TVR.numai ca e mai usor sa reincalzesti un *** al altora din ultimii 15 ani decat sa copiezi maestrii romani.vezi dta ce mai e in arviha tvr in domeniu,ca lectie asa.si adapteaza.si nu ma refer la primul raft de langa usa,ca ala se tot difuzeaza.pana la descaralizare.iar bani,slava Domnului,dai cu nemiluita unor *** inculti (prezentatorii,n.b.) care n au nici talent,nici bun simt si si expun ca la colt de strada parerile personale,cu aroganta.dar pe post! Si incercati sa nu mai tineti studenti drept carne de tun in tv,pe minim sau "in proba" *** si astora de care ziceam inainte le dati degeaba mii de euro.apropos, e cam evidenta relatia dupa aparitia brusca a unei sotii sau mame intr un show ( cu "vedete").mai ales ca nu va stiti din pro.refaceti prin arta in sine televiziunea,nu prin modus vivendi ca trecator pe acolo-sau modus operandi- daca tot sunteti unde sunteti. Ca s a vazut ce talentati erau aia din buftea tinuti pe pile.pe unii i a mai salvat nerezilierea contractului.faceti arta sau faceti loc.desi ati avea ceva de transmis.stau multi pe bara si unii se mai si minuneaza cum de mai exista ceea ce s ar numi acest lucru minunat numit, generic,TELEVIZIUNE.pe care il iubeste toata lumea si care a fost napadit.
    Sanatate!
  • mile mile
    geo , pt ca asa faci si tu , dar si pt ca avem dreptul de a alege ce ne place , f , pe intervalul sefilor pro tv a avut 9 , interesant ca emisiunea chefi la cutite nu scade dupa preselectii , chiar avand acum audiente mai mari , deseara finala va incheia inca un sezon foarte urmarit pana la primavara
  • geo geo
    Mile, ar fi fost interesant ca Chefii si Vocea sa de difuzeze in aceeasi zi si de la aceeasi ora...si vedeam cine e mai tare. Tu comentezi doar atunci cand sustii / se scrie ca A 1 e in frunte...oare de ce ?
  • F F
    @ mile : dar tot sub gospodari? :)) vocea se bate cu X Factor. Sa mute antena chefii vineri dacă sunt așa buni.
  • Doru Doru
    Daca e sa o luam asa "mile", vezi ca meciul Romania-Turcia cu 15 rating a fost mult peste "Chefi la cutite".
  • mile mile
    Super filmari ce vom vedea... 10 camere in linie
  • mile mile
    chefi la cutite din nou aseara peate 11 rating , mult peste vocea romamiei

Trimite un comentariu

sus