Skip to main content

Protestele pe TV. Ora 19.00. Pe toate posturile de știri. Mai puțin România TV, care trata pensiile

 
Protestele pe TV. Ora 19.00. Pe toate posturile de știri. Mai puțin România TV, care trata pensiile

Protestele din centrul Capitalei au fost reflectate pe cele mai importante posturi. S-au văzut pe Digi24, pe Realitatea TV, B1 TV și Antena 3.

La România TV acestea au lipsit, cel puțin în perioada analizată de Paginademedia.ro.

Publicitate

România TV a ignorat protestele, însă a avut din plin dezbateri despre pensii. Vor crește? Cu cât vor crește? Când vor crește? Marea manipulare de la pensii!

Antena 3 a întrerupt emisiunea În premieră pentru proteste. Pe post au rulat, printre altele titluri precum: „Orban și Cioloș își asumă protestele.”

Cum au stat de fapt lucrurile: Încă de ieri, platforma fondată de Dacian Cioloș și-a anunțat prezența la protestele din această seară. Totodată, șeful PNL Ludovic Orban i-a îndemnat pe membrii și pe simpatizanții PNL să participe la proteste. 

Subiectul protestelor a fost și în deschiderea principalelor programe de știri de la Pro TV și Antena 1. Marș pentru justiție, a titrat Pro TV, care a alocat minute bune manifestațiilor, atât în deschiderea jurnalului, cât și interiorul programului. 

Până la ora publicării acestui articol, TVR 1 nu a întrerupt emisia. Postul avea E.ON Enegry Awards.

  • TVR 1, la ora 19.00, când pe aproape toate posturile erau protestele

UPDATE. Ora 20.06. TVR 1 a deschis principalul jurnal, de la ora 20.00, cu protestele. Subiectul este tratat pe larg și acoperă atât protestele din București. cât și cele din țară. De altfel, TVR a difuzat, în fereastră, imagini de la protestele de țară pe tot intervalul Jurnalului.

UPDATE 20.25. România TV a început să difuzeze abia în jur de 20.20 imagini, în fereastră, de la evenimentele de stradă. 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mahalaua tv nu poate sa se oprească din ode pesediste ,unii moderatori par a fi prietenoși cu *** ,le sticlesc ochii ,te astepti sa muște, au reactii necontrolate ,maestrii in stiri false !
  • Dragii mei guvernanti, tin sa va anunt ca imbatraniti.Asta inseamna ca nu va mai merge. Luati-va comunismul si minciunile, cu tot cu votantii vostri ***, si plecati in Rusia.
  • Daca a dat Romania TV pana la urma despre proteste, de ce nu schimbati titlul? Nu devine practic FAKE NEWS stirea asta?
  • La ce să te aștepți din partea Tvr?Acolo *** numitele Doina Gradea și Oana Popescu ' fiica cesusistului Petre Popescu. Plus Burtea și Cornea.
  • Păi , cum să difuzeze PSD TV ( aka România TV ) protestele PNL anti PSD ... că despre asta e vorba ! Motivul , din cauza legilor justiţiei , o vrăjeală de doi bani ... Eu nu mai sunt *** cu buletin , să mai cred în entităţi , chipurile , #rezist ! Din păcate genul ăsta de manipulare ieftină , încă mai prinde la o bună parte din populaţie , că , popor am fost .
  • Eu am vazut protestele la Digi 24 si pot spune ca a fost cea mai buna relatare si o calitate excelenta a imaginilor transmise, succes Digi 24!
  • Romania TV (PSD TV) este o porcarie de televiziune care minte si manipuleaza opinia publica prin subiectele lor tabloide si minciunile lor de doi bani si ocolesc total justitia si adevarul, este un fel de OTV al zilelor noastre desprins din Realitatea TV in 2011 (dupa cum bine va amintiti) si "a emis ilegal o perioada de timp fara a avea licenta, incalcand Legea audiovizualului" (citat din Wikipedia RO).

Trimite un comentariu