Skip to main content

Protestele pe TV. Ora 19.00. Pe toate posturile de ştiri. Mai puţin România TV, care trata pensiile

 
Protestele pe TV. Ora 19.00. Pe toate posturile de ştiri. Mai puţin România TV, care trata pensiile

Protestele din centrul Capitalei au fost reflectate pe cele mai importante posturi. S-au văzut pe Digi24, pe Realitatea TV, B1 TV şi Antena 3.

Publicitate

La România TV acestea au lipsit, cel puţin în perioada analizată de Paginademedia.ro.

România TV a ignorat protestele, însă a avut din plin dezbateri despre pensii. Vor creşte? Cu cât vor creşte? Când vor creşte? Marea manipulare de la pensii!

Antena 3 a întrerupt emisiunea În premieră pentru proteste. Pe post au rulat, printre altele titluri precum: „Orban şi Cioloş îşi asumă protestele.”

Cum au stat de fapt lucrurile: Încă de ieri, platforma fondată de Dacian Cioloş şi-a anunţat prezenţa la protestele din această seară. Totodată, şeful PNL Ludovic Orban i-a îndemnat pe membrii şi pe simpatizanţii PNL să participe la proteste.

Subiectul protestelor a fost şi în deschiderea principalelor programe de ştiri de la Pro TV şi Antena 1. Marş pentru justiţie, a titrat Pro TV, care a alocat minute bune manifestaţiilor, atât în deschiderea jurnalului, cât şi interiorul programului.

Până la ora publicării acestui articol, TVR 1 nu a întrerupt emisia. Postul avea E.ON Enegry Awards.

  • TVR 1, la ora 19.00, când pe aproape toate posturile erau protestele

UPDATE. Ora 20.06. TVR 1 a deschis principalul jurnal, de la ora 20.00, cu protestele. Subiectul este tratat pe larg şi acoperă atât protestele din Bucureşti. cât şi cele din ţară. De altfel, TVR a difuzat, în fereastră, imagini de la protestele de ţară pe tot intervalul Jurnalului.

UPDATE 20.25. România TV a început să difuzeze abia în jur de 20.20 imagini, în fereastră, de la evenimentele de stradă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Mahalaua tv nu poate sa se oprească din ode pesediste ,unii moderatori par a fi prietenoși cu *** ,le sticlesc ochii ,te astepti sa muște, au reactii necontrolate ,maestrii in stiri false !
  • Eusebiu Eusebiu
    Dragii mei guvernanti, tin sa va anunt ca imbatraniti.Asta inseamna ca nu va mai merge. Luati-va comunismul si minciunile, cu tot cu votantii vostri ***, si plecati in Rusia.
  • jk jk
    Multumesc domnu'gogu pintenogu pentru compliment,sunt ca şi dumneavoastra
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    JK esti o ***
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Protestatarii sunt tradatori de tara
  • Mihai Mihai
    Daca a dat Romania TV pana la urma despre proteste, de ce nu schimbati titlul? Nu devine practic FAKE NEWS stirea asta?
  • Livia Pila Livia Pila
    La ce să te aștepți din partea Tvr?Acolo *** numitele Doina Gradea și Oana Popescu ' fiica cesusistului Petre Popescu. Plus Burtea și Cornea.
  • Free Free
    Păi , cum să difuzeze PSD TV ( aka România TV ) protestele PNL anti PSD ... că despre asta e vorba ! Motivul , din cauza legilor justiţiei , o vrăjeală de doi bani ... Eu nu mai sunt *** cu buletin , să mai cred în entităţi , chipurile , #rezist ! Din păcate genul ăsta de manipulare ieftină , încă mai prinde la o bună parte din populaţie , că , popor am fost .
  • Catalin Rasca Catalin Rasca
    Eu am vazut protestele la Digi 24 si pot spune ca a fost cea mai buna relatare si o calitate excelenta a imaginilor transmise, succes Digi 24!
  • Raducu Raducu
    Romania TV (PSD TV) este o porcarie de televiziune care minte si manipuleaza opinia publica prin subiectele lor tabloide si minciunile lor de doi bani si ocolesc total justitia si adevarul, este un fel de OTV al zilelor noastre desprins din Realitatea TV in 2011 (dupa cum bine va amintiti) si "a emis ilegal o perioada de timp fara a avea licenta, incalcand Legea audiovizualului" (citat din Wikipedia RO).
  • jk jk
    Cred ca la romania tv nu se poate difuza fara acordul lui sefu'...

Trimite un comentariu

sus