Skip to main content

SHARED NEWS. Ştirea despre dispariţia Stelei Popescu a acaparat Facebookul. A fost cea mai distribuită ştire

 
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

A fost un val de emoţie pe Facebook la aflarea ştirii că marea actriţă Stela Popescu s-a stins. Articolul de pe Digi24 a fost distribuit de peste 30.000 de ori în nici 24 de ore de la publicare.

Publicitate

Tot Digi 24 a dat şi următorul viral cu privire la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose. “În final, domnule Tudose, nu mai luaţi România la mişto, sunteţi prim-ministrul României”, a spus de la tribuna Parlamentului, Florin Roman, Deputat PNL.

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile digi24.ro, stirileprotv.ro, adevarul.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. digi24.ro, ‘’A murit actriţa Stela Popescu. Artista va fi înmormântată duminică’’,

- 30.132 likes & shares;

2. digi24.ro, ‘’Moţiunea de cenzură. Liberalii i-au adus premierului ouă, lapte, carne şi unt’’

- 6592 likes & shares;

3. stirileprotv.ro, ‘’Româncă din Italia, ţinută într-un beci cu şobolani şi violată, timp de 10 ani’’,

- 3378 likes & shares;

4. adevarul.ro, ‘’Liviu Pop ia în calcul obligarea studenţilor la buget de a lucra în ţară pe o perioadă echivalentă cu durata studiilor’’,

- 2882 likes & shares;

5. adevarul.ro, ‘’Decizia CCR în cazul „Belina”: Procurorii DNA pot ancheta modul în care sunt emise hotărârile de guvern. Curtea a respins sesizarea lui Tăriceanu’’, de Ionel Stoica,

- 2583 likes & shares.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sim sim
    @Antislugi
    Nu se intelege nimic din comentariul tau. Poate vei reveni cu ceva coerent.
  • carmen carmen
    Dragi femei de succes din tara asta , care ati asistat la ceea ce s-a intamplat cu Stela Popescu, la gala dedicata voua, femei de succes. Niciuna dintre voi nu s-a gandit sa sune la 112. Atat. O puteati salva. Sper sa va puneti capul vostru de femei de succes pe perna si sa va ganditi la asta. Ati ras si ati permis sa devina viral un ultim moment care nu o reprezinta pe Stela Popescu. Dar cu ajutorul vostru, femei de succes, azi asta e posibil. Sper sa fiti si voi si acei impopotanati , gatuitit de papioane, care faceau mutre pe scena, audiati. Sunteti partasi la moartea ei. Orice om normal de bun simt chema salvarea. Probil, nefiind o femeie de succes, pentru mine asta ar fi fost un instinct. Succes cu somnul va doresc stimati domni si doamne de succes.
  • Antislugi Antislugi
    Sunteți niște nesimțiți,cei de pe acest site,fiindcă nu aveți niciun fel de respect fata de cei care au alte adminii fata de voi,*** bucureșteni, nici un minim respect fata de Stela Popescu,dr,fata de *** ca Delia,Andra,maneliști ca etc etc...am eu grija ca romanii din America sa afle de ***le și, peștii de la acest site,puteți sa *** *** sau sa va tavalaviti ,prin hotele,cum face Iulia cu mie.

Trimite un comentariu

sus