Skip to main content

SHARED NEWS. Știrea despre dispariția Stelei Popescu a acaparat Facebookul. A fost cea mai distribuită știre

 
SHARED NEWS. Știrea despre dispariția Stelei Popescu a acaparat Facebookul. A fost cea mai distribuită știre
Sursa foto: Agerpres

A fost un val de emoție pe Facebook la aflarea știrii că marea actriță Stela Popescu s-a stins. Articolul de pe Digi24 a fost distribuit de peste 30.000 de ori în nici 24 de ore de la publicare. 

Tot Digi 24 a dat și următorul viral cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose. “În final, domnule Tudose, nu mai luați România la mișto, sunteți prim-ministrul României”, a spus de la tribuna Parlamentului, Florin Roman, Deputat PNL.

Publicitate

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile digi24.ro, stirileprotv.ro, adevarul.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. digi24.ro, ‘’A murit actriţa Stela Popescu. Artista va fi înmormântată duminică’’,  

- 30.132 likes & shares;

2. digi24.ro, ‘’Moțiunea de cenzură. Liberalii i-au adus premierului ouă, lapte, carne și unt’’

- 6592 likes & shares;

3. stirileprotv.ro, ‘’Româncă din Italia, ținută într-un beci cu şobolani și violată, timp de 10 ani’’,

- 3378 likes & shares;

4. adevarul.ro, ‘’Liviu Pop ia în calcul obligarea studenţilor la buget de a lucra în ţară pe o perioadă echivalentă cu durata studiilor’’,  

- 2882 likes & shares;

5. adevarul.ro, ‘’Decizia CCR în cazul „Belina”: Procurorii DNA pot ancheta modul în care sunt emise hotărârile de guvern. Curtea a respins sesizarea lui Tăriceanu’’, de Ionel Stoica,  

- 2583 likes & shares.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dragi femei de succes din tara asta , care ati asistat la ceea ce s-a intamplat cu Stela Popescu, la gala dedicata voua, femei de succes. Niciuna dintre voi nu s-a gandit sa sune la 112. Atat. O puteati salva. Sper sa va puneti capul vostru de femei de succes pe perna si sa va ganditi la asta. Ati ras si ati permis sa devina viral un ultim moment care nu o reprezinta pe Stela Popescu. Dar cu ajutorul vostru, femei de succes, azi asta e posibil. Sper sa fiti si voi si acei impopotanati , gatuitit de papioane, care faceau mutre pe scena, audiati. Sunteti partasi la moartea ei. Orice om normal de bun simt chema salvarea. Probil, nefiind o femeie de succes, pentru mine asta ar fi fost un instinct. Succes cu somnul va doresc stimati domni si doamne de succes.
  • Sunteți niște nesimțiți,cei de pe acest site,fiindcă nu aveți niciun fel de respect fata de cei care au alte adminii fata de voi,*** bucureșteni, nici un minim respect fata de Stela Popescu,dr,fata de *** ca Delia,Andra,maneliști ca etc etc...am eu grija ca romanii din America sa afle de ***le și, peștii de la acest site,puteți sa *** *** sau sa va tavalaviti ,prin hotele,cum face Iulia cu mie.

Trimite un comentariu