Skip to main content

DERAPAJ. Campania României libere împotriva KPMG continuă. În ziar și în magazinul Unirea

 
DERAPAJ. Campania României libere împotriva KPMG continuă. În ziar și în magazinul Unirea

DERAPAJ. Patronii ziarului România liberă își continuă războaiele pe coperta ziarului. Campania ziarului România liberă împotriva companiei KPMG continuă. Atât pe prima pagină a ziarului - unde se derulează de câteva săptămâni, dar și în magazinul Unirea, deținut de familia Adamescu, aceeași care patronează cotidianul.

Un cititor Paginademedia.ro ne-a trimis câteva cadre de pe ecrane din magazinul Unirea, cu aceleași mesaje precum cele de pe prima pagiă din ziar: "România liberă, în pericol!" și "Ei sunt cei care vor să pună mâna pe noi", și imagini, printre alții, cu fostul premier Victor Ponta, cu Remus Borza și cu Mișu Negrițoiu.

Publicitate

În același timp, prima pagină a ziarului România liberă rămâne dedicată războiului pe care proprietarii publicației (familia Adamescu) îl poartă cu KPMG (lichidatorul companiei de asigurări ASTRA - tot a familiei Adamescu), cu Autoritatea de Supravegehere Financiară și cu Remus Borza (cel care a fondat compania care acum este administrator special la România Liberă).

Un titlu din această săptămână: "Bucureștenii riscă să rămână fără căldură din cauza incompetenței KPMG"

Paginademedia.ro a semnalat încă din luna noiembrie faptul că patronii România liberă atacă pe prima pagină a ziarului companiile de lichidare și administrare specială implicate în firmele familiei Adamescu.

Zi de zi, ziarul se deschide cu articole legate de KPMG sau de persoane legate de această companie, scrise pe un ton tendențios.

Zi de zi, ziarul mai are o deschidere, după prima pagină "dedicată" KMPG și/sau lui Remus Borza, cu alte subiecte.

Zi de zi, prima pagină poartă ștampila "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol". Articolele nu au niciun marcaj.

România liberă reclamă în materiale că KPMG încearcă să obțină schimbarea politicii editoriale a ziarului.

VIDEO. România liberă și campania împotriva KPMG

 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu